Odigrao nekolicinu mečeva, par kratkih dojmova:
+ napucavanje je precizno, sočno, mesnato, točno kako treba biti. De facto savršen TTK
+ kretanje kroz mapu i uklizavanja, čine napucavanje puno boljima nego što realno jesu;
+ modovi su ok, nekako mi je još najzabavniji gdje se rotira kill target pa ostatak tima štiti tog igrača;
+ količina oružja, modova i dodataka sumanuta, ima čovjek što otključavati idućih godinu dana, vjerojatno dio toga kroz dodatna ulaganja 🙂
+ tehnički za day one super ispolirano, bez nekih rušenja, trzanja ili bilo kakvih boljki kakve npr obično prate Battlefield naslove (odnosno da budem precizan, ovakvu razinu ispoliranosti EA neće nikada dostići)
+ igra me spaja u mečeve s igračima koji su na mojem noob skill levelu, nemam nikada osjećaj da jedan ili dva igrača ownaju meč.
+/- mape, ima par dobrih, no ovo što sam vidio do sada, ništa što bi me oduševilo previše.
+/- grafički baš ono prosjek, niti je loše, niti nešto oduševljava. Barem su zato performanse odlične;
- ovo je minus samo ako ste previše naviknuti na Battlefield - sitne mape, vozila de facto ne postoje, imaš dojam da si u paintball meču, a ne na bojnom polju;
- nastavno na prethodnu točku, nepostojeća imerzija;
- oblekice i ostale pizdarije modernog doba koje su mi lol za ratnu igru;
- i dalje se isto igra kao ranih 2000-tih, no neće izmišljati toplu vodu ako je ovo zabavno 🙃
Uglavnom, drago mi je zapravo da sam probao. Idealna igra za utopiti pola sata dnevno uz neku Spotify playlistu. Možda čak i ubodem Steam release, da ne rentam igru nepotrebno 6 mjeseci.