Isusati kako je ovo loše, pricam za SP

Baš loše

Evo naseg Horvata

Užasan SP nevirujen da cu ga zavrsiti, boss borbe sa hp crtama daj me nemojte jebati. Dosadno glupo jedan od najgorih do sad. MW 1 i 2 je bio užitak za odigrati

A vidim i izgleda kao kurac, barem na ovom screenshotu.

Brijac A vidim i izgleda kao kurac, barem na ovom screenshotu.

Iskreno nista posebno

Pogledao malo na youtubeu kampanju dalje i ovo je neko sf glupiranje koje ne mislin igrati.

Kad dode warzone probati cu ako mi se to svidi uzeti cu igru da lakse dignem oruzja ili ako se bas zazelim mp igranja jer vec dugo nisan fps mp igrao

Meni je kampanja odlična jer je sad igra na Game Passu, a Activision je dio MS-a. Ne slušajte Miru, Sony fenboja. Igra izgleda odlično, a kampanja je čisti spektakl. I to sve za nikakve pare.

Ave Microsoft, Ave Caesar.

Najbolje da ne slusamo nijednog od vas dvojice.

Sad već vjerujem Miri. 😁

ZigguratVertigo Navodno sav progress ostvaren u beti ide prema MWIII Season 5 battlepassu i također ostaje kad igra izađe, tako da će vjerojatno bit masu lvl 30 playera na dan kad igra izađe lmao

Ok dugujem ispriku jer ovaj dio da progress iz bete ostaje u BO6 jednostavno nije istina, nemam pojma od kuda ili od koga sam taj info bio pokupio ali nije bila namjerna greška

Giphy - gomen wtf GIF

S druge strane zombie mode je brutala, osjeti se da je teži nego Cold War

pogotovo jer ima 50 zilijuna Manglera

Samo me zanima je li kampanja ovogodišnjeg COD-a duža ili kraća nego govor Christopher Judge-a na TGA 2022. ?

Inače hvala Lord Philu, da nije njega, ne bi još godinama kupio Kodaru, a danas se bas fino zabavio u par MP mečeva. Kako sam zadnje igrao od Treyarcha danas prastari Word of War, bome je to bila duga pauza. Kampanju tek moram isprobati.

Odigrao nekolicinu mečeva, par kratkih dojmova:

+ napucavanje je precizno, sočno, mesnato, točno kako treba biti. De facto savršen TTK
      + kretanje kroz mapu i uklizavanja, čine napucavanje puno boljima nego što realno jesu;
      + modovi su ok, nekako mi je još najzabavniji gdje se rotira kill target pa ostatak tima štiti tog igrača;
      + količina oružja, modova i dodataka sumanuta, ima čovjek što otključavati idućih godinu dana, vjerojatno dio toga kroz dodatna ulaganja 🙂
      + tehnički za day one super ispolirano, bez nekih rušenja, trzanja ili bilo kakvih boljki kakve npr obično prate Battlefield naslove (odnosno da budem precizan, ovakvu razinu ispoliranosti EA neće nikada dostići)
      + igra me spaja u mečeve s igračima koji su na mojem noob skill levelu, nemam nikada osjećaj da jedan ili dva igrača ownaju meč.

+/- mape, ima par dobrih, no ovo što sam vidio do sada, ništa što bi me oduševilo previše.
      +/- grafički baš ono prosjek, niti je loše, niti nešto oduševljava. Barem su zato performanse odlične;

- ovo je minus samo ako ste previše naviknuti na Battlefield - sitne mape, vozila de facto ne postoje, imaš dojam da si u paintball meču, a ne na bojnom polju;
      - nastavno na prethodnu točku, nepostojeća imerzija;
      - oblekice i ostale pizdarije modernog doba koje su mi lol za ratnu igru;
      - i dalje se isto igra kao ranih 2000-tih, no neće izmišljati toplu vodu ako je ovo zabavno 🙃

Uglavnom, drago mi je zapravo da sam probao. Idealna igra za utopiti pola sata dnevno uz neku Spotify playlistu. Možda čak i ubodem Steam release, da ne rentam igru nepotrebno 6 mjeseci.

Završio Campaign na Veteranu danas, pa samo da se nakratko osvrnem:

• Priča ima 15 misija (ne uključujući safehouse segmente, uz to, zadnje dvije misije su podijeljene na malene komadiće, tako da je konačan broj oko 11)
      • Usudio bih se reći da bi bilo bolje da su stavili još challengesa u campaignu, ima ih dovoljno da bi mogli svi biti riješeni u jednom ili dva playthrougha (ne računajući Dark Ops)
      • Priča kao priča mi se sviđala, za kodaru je okay, iako su mi neke stvari baš ostavile gorak okus u ustima (npr. Ending - masu toga nisu riješili i ostalo je neobjašnjeno, Cold War je imao isti problem, i onda ga je Seasonal Story više objasnio, valja će tako i tu… / Also, glavni motiv iza Pantheona je uhhhhh, well, da ne budem previše drzak, nema mi nikakvog jebenog smisla. Iskoristit jebeno BIOLOŠKO ORUŽJE u glavnom gradu SAD-a samo da bi zamijenili direktora CIA, bogte ima i boljih i bržih metoda, jesu si ga zakomplicirali ej… Ne samo to, nego i njihov cilj je napravit neki new world order type shit, al zašto biš onda samo bio na čelu CIA? Će ti to fakat bit dovoljno za ono šta želiš postić? Jesus man come on… Ali ne samo to, nego i cijela priča s Caseom, ne znamo niš, a cijeli dio oko njegove prošlosti je skroz ignoriran, a mogao je bit predobar plot point i uvest malo drame kod likova u priči. Moglo je bit napeto između svih i slično ali nope.)
      • Primjeti se da su ovoga puta stavili dosta stealth misija, meni osobno ne smeta, zapravo me i barebones stealth sistem vuče da nakon ovog idem igrat neki bolji stealth game, kao neko predjelo lmao
      • Safehouse je zanimljiv za trčkaranje uokolo i istraživanje, ima skrivene sobe i puzle od kojih nisam samo odmah trčao iz misije u misiju, međutim, nagrada za rješavanje svih tih zagonetki je baš gadni letdown, a i volio bih da je bilo više koraka za one koji vole lutat okolo
      • Veteran mi je čak bio i prelagan, armor system stvarno previše olakšava situaciju, a kasnije se mogu kupit razni upgradeovi koji još više olakšavaju stvar, nisam se ni jednom frustrirao u Campaignu (za razliku od multija lmao)
      • Klasični Black Ops Mindgames se vraćaju, meni su jedni od najdražih djelova igre

• Oružja su gooooooood ajme, kao da igram MW19 prvi put ispočetka, stvarno je super vidjeti Black Ops na novom enginu
      • Iskreno neke od misija iz BO6 će mi vjerojatno postat jedne od dražih iz cijelog COD serijala, open world misija (samo jedna) kao i u MW3 ali s masu side stvari za istraživat, random patrolama i koja nagrađuje istraživanje tako da se svi benefiti prenose i na slijedeću misiju??? Bomba!

• Jedan od levela me potaknuo da odmah krenem igrat Control Ha-Ha-Ha

• Novi likovi su čak i dobri, a ističe mi se Felix po humoru, Sev je okay, Adler je Adler (that's a good thing), Woods je nadrkan kao i uvijek, jedino mi se Marshall nije nešto dopao jer se uvijek ponaša kao neka dobrica u Black Ops igri, jednostavno ne paše uza ostale likove

Ne znam šta bih više dodao ili komentirao, uskoro kreće drugi playthrough da dovršim sve challengeve i achievemente, sve u svemu ful sam uživao u priči, imam problema s nekim stvarima u njoj ali dobar broj misija koje su me ful oduševile mi generalno ostavlja dobar dojam kad razmišljam o campaignu. Primjeti se da je ovo neki spy/heist triler a ne klasični military fantasy kao MW serijal.

Treyarch i Raven su imali puno dobrih ideja, samo mi je dosta žao šta ih nisu proširili, ono, stealth misije s više izbora, ruta, izbora u dijalogu?? Sve je vrlo površinski razrađeno ali drago mi je to vidjet takav tip "inovacija" u CODu

5 dana kasnije