pravednik fenomenalno izgleda sa tehnicke strane, a bogami i u kolicini detalja.

doktor1 nije jasuke op? as in ima izazova u combatu s njime, jer vecina yt kaj sam vidio on masakrira oko sebe sve

Je, on je OP. Naoe nije.

Ali je gušt igrat sa njime takvim.

Baš se osjećaš da si močan kao šta on i izgleda.

U gaf temi sam i većini ljudi je to pozitivna strana.

Mogu mislit šta će biti posle kada se otključa više skilova.

A to mi dobro jer je u redu da on u inakvom armoru i svojom veličinom one pezante, (console!?) koji su bosi i u podrpancima satare u jedan, dva udarca. Već jači neprijatelji sa armorom su mrvicu zajebaniji ali ništa strašno

Sada testiram sa stealth na expert i borma na normal radi neke realnosti. Jer ako dva puta dobiju kuglu u glavu ili katanom po sred tijela trebali bi past…

solidmerlin

Na gafu vidio taj video. Evo cijeli, ali je na faceu

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=1011472283649913

Bolesni detalji.
Super je kako čuvari kada pitaju Naoe dali zna tko je ubio osobu napadnu je odmah ako ih vrijeđamo, dok kada Yasuke kaže, ODJEBI, stražari kažu kako je sve OK i krenu dalje.

Fora je ta komunikacija sa stražarima / patrolama

Naoe je TOP hehe

Nije moja slika, ali šta je ovo, LA Lakers armor Ha-Ha-Ha

• Heat

•  
      •  

Napravili su preset postavki samo za Steam Deck koje budu uključene kad ga igra detektira. Stabilnih 30 fps-a i igra izgleda ok, osim u hideoutu zbog ray tracinga.

Znači očito se može još uvijek kvalitetno raditi u svojim engine-ima i ne izdavati krševe rađene u Unrealu 5.

Ne sjećam se zadnji put kad sam uživao u svijetu kao ovdje. Atmosfera je vrh vrhova. Posebno kad krene puhat vjetar u prolijeće i krene oluja, pa to nemoguće dobro izgleda i zvuči. Stvarno je grafički svijet i okolina sam vrh. Baš predivno. Ne znam ni sam koliko sam slika napravio i snimio oluja. Za taj segment - kapa dolje.

Flipper To mi je prvo zapelo za oko, i ako odigram ikad to ce bit radi toga. Bas predivno sve izgleda.

Flipper ti igraš na Pro ili običnom PS5? Jer su kao velike razlike.

Flipper

A jos da si dobar tv kupio bilo bi ti duplo bolje

solidmerlin

Zašto si toliko u temi i ljepiš sranja samo da pljuješ igru?

Ne zanima te, pederana je i bok! Nikakve konstruktivne rasprave, ti fensi i jop neki samo smeće ljepite po temi a moderatore boli kurac jer je to Ubisoftova igra!

Meni je Elder Ring najveće govno na svijetu šta postoji, prastari engine kojeg bi se samljeo Ubosoft, animiacije lika iz PS1 ere radi kojeg bi se sralo po Ubisoftu, mrtav nepostojeći statični svijet zbog kojeg bi se sralo po Ubisoftu i nema jednog mog negativnog posta u temi od te igre di serem i serem po igri! Jer me igra ne zanima i ne dolazim srat ljudima i ismijavat se da im ukažem da im se to nesmije svidjet!

Ne kužim tu potrebu ljudi da konstantno seru u temi za igru koja im ne odgovara, ne valja i slično!? Zbilja nerazumjem. Drugo igraš igru, pa kažeš taj i taj bug, to mi se ne sviđa, ali čačkat po internetu i onda u temi ljepit sranja koj nađeš za igru KOJA TE NE INTERESIRA je po meni mentlano zaostalo!

doktor1 u njegovu obranu, ja sam mu prebacio post tu, bio je negdje drugdje

• sanzo

•  
            •  
          • Uređivano

doktor1

Covjek je 5 mjeseci na forumu i jos uvijek nisam procitao kvalitetan post od njega. Ako te toliko uzrujava, stavi ga na ignore i nemoj si kvarit dan zbog random osobe na netu. Igra izgleda super i uzivas u njoj, sta ti vise treba?