Assassin's Creed Shadows
- Uređivano
Ako se ne varam Odyssey je zadnji izašao day one na Steamu, Valhalla je nakon toga bila duže vrijeme van Steama, dok zbog problema u prodaji Ubisoft nije i taj AC vratio na Steam (zajedno prije toga s Mirageom). Koliko vidim, peak je sada 64 tisuće igrača što i nije nešto mnogo više ako to usporedimo s Odisejom. Više-manje ista publika vjerojatno, uz za sada nešto veći review score na strani Odiseje (89% pozitivnih recenzija u Odiseji naspram 81% za Shadows kako trenutno stoji).
Edit: koliko znam, AC se najviše igra na konzolama. Evo sto mi je AI izbacio za prodaju po platformama:
AC Odyssey
AC Valhalla
Tako da Steam nije bas neka najbolja slika za komercijalni uspjeh / neuspjeh ove igre, no ajde je nekakav uzorak iz kojeg se mogu probati izvuci neki zaključci. Svi se doduše volimo referirati na Steam budući da Valve jedini nudi na raspolaganju tako transparentno objavljene podatke koliko ljudi igra igru u nekom trenutku.
Edit 2: sto kažu na hcl-u još oko prodaje fizičkih kopija na UK tržištu:
Premda ništa od ovih brojki ne sugerira uspjeh u prodaji, ipak je i tu AC Shadows prema prvim informacijama uspio ostvariti dobar rezultat. Objavljeni su podaci o prodaji fizičkih kopija igre na britanskom tržištu, gdje je Shadows trenutno najprodavanija igra ove godine te je nadmašio Monster Hunter Wilds. U nepunih tjedan dana Shadows je na istom tržištu uspio prodati više kopija nego je Star Wars Outlaws prodao u tri mjeseca. Ipak, i u tom je kontekstu Shadows ostvario slabiju prodaju nego Valhalla, što je lako shvatljivo jer se Valhalla odvijala upravo na teritoriju Velike Britanije, što je Britancima bilo posebno interesantno.
Ja više ne mogu podnijeti AC igre…toliko ih je izašlo…toliko su sve iste…da više ne mogu…
doctorfreak ok.
- Uređivano
Da, tako nešto.
Baš je dobro napravljen.
Priča mi se sviđa. Naoe je odlično odrađen lik.
Dobio Kusarigama i oružje je vrh - mislim da ću ga lvlat skroz
Origins mi je najdrađi AC naslov; ovaj mi je u rangu, a radi Naoe koja mi je bolji lik od Bayeka dajem prednost Shadowsu.
Preporuka preći Act 1 i onda krenut istraživat. Meni je trebalo 13 sati do djela kada se Yasuke pojavljuje.
Igra je epska, ono što smo čekali i zazivali. Assasins Creed in Japan.
Trenutno i najbolji open world grafički, na konzolama se vrti super.
Taman mislim kupiti al nemam blu ray čitač na Pro trenutno. Digitalno.
prayer Zanimljivo kako je japanskim konjima njuska savijena…