Assassin's Creed Shadows
Je, on je OP. Naoe nije.
Ali je gušt igrat sa njime takvim.
Baš se osjećaš da si močan kao šta on i izgleda.
U gaf temi sam i većini ljudi je to pozitivna strana.
Mogu mislit šta će biti posle kada se otključa više skilova.
A to mi dobro jer je u redu da on u inakvom armoru i svojom veličinom one pezante, (console!?) koji su bosi i u podrpancima satare u jedan, dva udarca. Već jači neprijatelji sa armorom su mrvicu zajebaniji ali ništa strašno
Sada testiram sa stealth na expert i borma na normal radi neke realnosti. Jer ako dva puta dobiju kuglu u glavu ili katanom po sred tijela trebali bi past…
- Uređivano
Na gafu vidio taj video. Evo cijeli, ali je na faceu
https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=1011472283649913
Bolesni detalji.
Super je kako čuvari kada pitaju Naoe dali zna tko je ubio osobu napadnu je odmah ako ih vrijeđamo, dok kada Yasuke kaže, ODJEBI, stražari kažu kako je sve OK i krenu dalje.
Fora je ta komunikacija sa stražarima / patrolama
Naoe je TOP hehe
Nije moja slika, ali šta je ovo, LA Lakers armor
Napravili su preset postavki samo za Steam Deck koje budu uključene kad ga igra detektira. Stabilnih 30 fps-a i igra izgleda ok, osim u hideoutu zbog ray tracinga.
Znači očito se može još uvijek kvalitetno raditi u svojim engine-ima i ne izdavati krševe rađene u Unrealu 5.
Evo zasto je Shadows dobro prosao kod influensera
solidmerlin ma ne takve stvari nebi nikad utjecale na objektivnost
Ne sjećam se zadnji put kad sam uživao u svijetu kao ovdje. Atmosfera je vrh vrhova. Posebno kad krene puhat vjetar u prolijeće i krene oluja, pa to nemoguće dobro izgleda i zvuči. Stvarno je grafički svijet i okolina sam vrh. Baš predivno. Ne znam ni sam koliko sam slika napravio i snimio oluja. Za taj segment - kapa dolje.