Ja ovu igru jedva čekam. U Valhallu sam utukao preko 140 sati, nadam se rušenju rekorda
Assassin's Creed Shadows
- Uređivano
stitrek problem Yasukea je što lik ima NBA 2.10 i strši ko jablan
Niđe veze ti je problem, ne kontam…
Šta fali gay ženama u videoigrama
Fali im neka stvar al' haj' lezbo moze proci.
boja kože je totalno nebitna…
Svakako ali malo je cudno kad igras samurajsku igru da dobijes crnca. Ubi ide na fikciju koja se temelji na stvarnosti sto im daje 1. ideju i 2. slobodu. Sasuke je vjv bio Nabunagin potrcko a ne samuraj kao Tom Cruise u The Last Samurai gdje je naknadno polagao za samuraja, dok su japanska djeca isla na obuku od 7.g zivota.
solidmerlin Svakako ali malo je cudno kad igras samurajsku igru da dobijes crnca. Ubi ide na fikciju koja se temelji na stvarnosti sto im daje 1. ideju i 2. slobodu. Sasuke je vjv bio Nabunagin potrcko a ne samuraj kao Tom Cruise u The Last Samurai gdje je naknadno polagao za samuraja, dok su japanska djeca isla na obuku od 7.g zivota.
Ma znam to sve ali ne želim biti povijesni cinik, meni je veci problem šta lik ima 2.10 naspram ostalim 1.60 likovima, po tom pitanju strši ko rasvjetni stup i svi NPC-evi i Bossevi ce ga primjetiti u igri
- Uređivano
Na momente pojedinih scena HDR implementacija me izbode u oči kako očajno i tmurno izgleda, na momente me oduševi. Ona jutarnja magla u daljini i zrake sunca u gustoj šumi su mi vrhunske.
Doduše znajući Ubisoft, teško da će na finalnom proizvodu išta od toga izgledati kao na tim najavnim prikazima.
jedva cekam
Lago bih kad bih reko da ovo izgleda loše.
Meni sve više raste interes za igrom.
Dobro su prekopirali Cušimu.
Smije li se raditi preorder na Ubi igru?
Parkour, stealth i svijet izgledaju odlicno, ali borba mi ne djeluje dobro, vidim i dalje se drze levela pa s time dolaze i spuzvasti protivnici kaj me izuzetno smeta u igrama, ali izgleda solidno sveukupno.
Meni ovo izgleda odlicno i full zabavno! Nadam se samo da nece pretjerati sa velicinom igre kao i inace jer sam Valhallu jedva zavrsio iako mi je tematika bila skroz privlacna.
Izgleda kao Valhalla s nekoliko novih animacija i mehanika.
Prednaručio sam digitalnu bio i vratili mi lovu jer su odgodili release. Potrošio sam naravno na drugu igru. I sad htio prednaručiti fizičku i kliknem ja ubaci u košaru i htio platiti i onda se sjetim da nemam disc drive za Pro. Ha. Ma idi u pm.
- Uređivano
Meni crni samuraj ne predstavlja nikakav problem. To sam već pisao.
Više me muči kaj sam čuo puno komentara od japanaca i zapadnjačkih stručnjaka za japansku kulturu da puno toga u igri ne izgleda kao Japan nego kao neki bastardizirani miks Japana i Kine.
To mi je dosta odbojno u kontekstu serijala jer sam AC upravo igrao zbog jako dobro odrađenih povjesnih lokacija i arhitekture.
Al dobro, ja konkretno ne bi bio zainteresiran za igru ni da nema te probleme jer mi je malo ta AC formula dosadila i na kompletnu assassins vs templar i moderni timeline spiku gledam kao na beskorisnu smetnju. Jednostavno je od Desmondove smrti to sve tolko besmisleno i djeluje kao overcomplicated stripovski story arc koji se samo bespotrebno komplicira svakim novim releaseom.
Točno tak, nije Ubisoft tako šit firma. Možda u zadnje vrijeme su se malo pogubili pa recikliraju ali moramo uzet u obzir kompletnu njihovu povijest rada na igrama. Raniji naslovi su iznimno dobri.