3 mjeseci kasnije

Znam da nije popularno, ali meni se ovo sviđa i jedva čekam.

Jel i dalje ima leveling sustav ko origins/valhala da frajer koji je par levela veci tenka noz u celo

Flipper igrat ce se za valentinovo 🙂

Flipper

Znam da će meni radi settinga biti najbolji AC do sada.

Ne kužim hejtanje po igri, ovo je sami vrh produkcije open worlda uz Witcher, GTA i RDR.

Konačno smo dobili novi "Tenchu".

pravednik Ne kužim hejtanje po igri

1. Ubisoft
      2. Ubisoft + Woke
      3. Ubisoft + Woke + crni samuraji
      4. Moderno je hejtat Ubisoft ;D
      • Fenix

•  
        •  

pravednik i meni je isto prvi AC nakon dugo vremena koji mi se baš igra. Plus su mi tu najjače kritike za crnca samuraja, kao da je AC ikad bio faktualno skroz točan i vjeran povijesnim činjenicama, a usput se i radi o igri s nekim futurističkim animusima Ha-Ha-Ha

Fenix

Animus, alieni koji su nas stvorili, itd.

Jel woke ili ne, ne zanima me jer se AC igra radi settinga i gameplaya. Nije da će to utjecat na priču bog zna kak niti pa nas očekuje Red Dead 2 karakterizacija glavnih likova.

Igrali smo sa crncem u Black Flag DLC-u.

Assasins Creed 3, indijanac je bio assasin, jer mu tata udarao native amerikanku tokom osvajačkih pohoda. Isto povijesno točno😆 al nitko nije rekao woke.

Fenix samo mi nemoj reci da Leonardo da Vinci nije zapravo pomagao asasinima!?

Ali sad za ozbiljno, moram reci da je ovo prvi AC nakon valjda Syndicatea koji me malcice zanima ali ubije me u pojam ova rasprava oko crnca protagonista, ne samo ovdje nego opcenito na internetu. Znaci ako se ne varam na pocetku svake AC igre pise da se radi o cistoj fikciji i same igre ni ne pokusavaju biti povijesno tocne.

Sad imamo Yasukea koji mozda i nije bio samuraj, ali poanta je da niti jedna jedina povijesna licnost u AC nije bila takva u stvarnosti. Nikad nikakve kontroverze do sada, no stavi crnog protagonista i dobijes shitshow iako crni samuraj nije ni priblizno outlandish kao neke stvari u prijasnjim AC-ovima.

Ma samo nek nema gay nonbinary celavih zena.

• Uređivano

solidmerlin Ma samo nek nema gay nonbinary celavih zena.

Šta fali gay ženama u videoigrama (ne u isforsiranim okvirima)? Ostatak koji si naveo nema veze sa ovim navedenim, drugo je što "social pokreti" to sve stavljaju pod jedan kišobran.

Samo cu navesti, The Longest Journey je izašao 1999.😉

Da se vratim na AC, problem Yasukea je što lik ima NBA 2.10 i strši ko jablan, boja kože je totalno nebitna…

Ja ovu igru jedva čekam. U Valhallu sam utukao preko 140 sati, nadam se rušenju rekorda 🥲

stitrek problem Yasukea je što lik ima NBA 2.10 i strši ko jablan

Niđe veze ti je problem, ne kontam…

Šta fali gay ženama u videoigrama

Fali im neka stvar al' haj' lezbo moze proci.

boja kože je totalno nebitna…

Svakako ali malo je cudno kad igras samurajsku igru da dobijes crnca. Ubi ide na fikciju koja se temelji na stvarnosti sto im daje 1. ideju i 2. slobodu. Sasuke je vjv bio Nabunagin potrcko a ne samuraj kao Tom Cruise u The Last Samurai gdje je naknadno polagao za samuraja, dok su japanska djeca isla na obuku od 7.g zivota. 😝

solidmerlin Svakako ali malo je cudno kad igras samurajsku igru da dobijes crnca. Ubi ide na fikciju koja se temelji na stvarnosti sto im daje 1. ideju i 2. slobodu. Sasuke je vjv bio Nabunagin potrcko a ne samuraj kao Tom Cruise u The Last Samurai gdje je naknadno polagao za samuraja, dok su japanska djeca isla na obuku od 7.g zivota. 😝

Ma znam to sve ali ne želim biti povijesni cinik, meni je veci problem šta lik ima 2.10 naspram ostalim 1.60 likovima, po tom pitanju strši ko rasvjetni stup i svi NPC-evi i Bossevi ce ga primjetiti u igri😁

• Uređivano

Na momente pojedinih scena HDR implementacija me izbode u oči kako očajno i tmurno izgleda, na momente me oduševi. Ona jutarnja magla u daljini i zrake sunca u gustoj šumi su mi vrhunske.

Doduše znajući Ubisoft, teško da će na finalnom proizvodu išta od toga izgledati kao na tim najavnim prikazima.

Lago bih kad bih reko da ovo izgleda loše.

Meni sve više raste interes za igrom.

Dobro su prekopirali Cušimu.

Smije li se raditi preorder na Ubi igru? 😶‍🌫️

• renda

•  
                •  
                •  
                •  

Parkour, stealth i svijet izgledaju odlicno, ali borba mi ne djeluje dobro, vidim i dalje se drze levela pa s time dolaze i spuzvasti protivnici kaj me izuzetno smeta u igrama, ali izgleda solidno sveukupno.

Meni ovo izgleda odlicno i full zabavno! Nadam se samo da nece pretjerati sa velicinom igre kao i inace jer sam Valhallu jedva zavrsio iako mi je tematika bila skroz privlacna.