Parkour, stealth i svijet izgledaju odlicno, ali borba mi ne djeluje dobro, vidim i dalje se drze levela pa s time dolaze i spuzvasti protivnici kaj me izuzetno smeta u igrama, ali izgleda solidno sveukupno.
Assassin's Creed Shadows
Meni ovo izgleda odlicno i full zabavno! Nadam se samo da nece pretjerati sa velicinom igre kao i inace jer sam Valhallu jedva zavrsio iako mi je tematika bila skroz privlacna.
Izgleda kao Valhalla s nekoliko novih animacija i mehanika.
Prednaručio sam digitalnu bio i vratili mi lovu jer su odgodili release. Potrošio sam naravno na drugu igru. I sad htio prednaručiti fizičku i kliknem ja ubaci u košaru i htio platiti i onda se sjetim da nemam disc drive za Pro. Ha. Ma idi u pm.
- Uređivano
Meni crni samuraj ne predstavlja nikakav problem. To sam već pisao.
Više me muči kaj sam čuo puno komentara od japanaca i zapadnjačkih stručnjaka za japansku kulturu da puno toga u igri ne izgleda kao Japan nego kao neki bastardizirani miks Japana i Kine.
To mi je dosta odbojno u kontekstu serijala jer sam AC upravo igrao zbog jako dobro odrađenih povjesnih lokacija i arhitekture.
Al dobro, ja konkretno ne bi bio zainteresiran za igru ni da nema te probleme jer mi je malo ta AC formula dosadila i na kompletnu assassins vs templar i moderni timeline spiku gledam kao na beskorisnu smetnju. Jednostavno je od Desmondove smrti to sve tolko besmisleno i djeluje kao overcomplicated stripovski story arc koji se samo bespotrebno komplicira svakim novim releaseom.
Točno tak, nije Ubisoft tako šit firma. Možda u zadnje vrijeme su se malo pogubili pa recikliraju ali moramo uzet u obzir kompletnu njihovu povijest rada na igrama. Raniji naslovi su iznimno dobri.
U kakvom god stanju sad Ubisoft bio, donose poprilično dobre odluke kaj se tiče Shadowsa i refundovi su bili totalno fer i žalosno je da smo naučili očekivat od kompanija tolko malo.
Mislim da je bitan faktor to da je Ubisoft europska kompanija.
Još uvijek smo bolji od amera
Hmmmm, zao mi je sto su odgodili, ali žele izbjeći drugi mjesec znaci (sad kad Switch 2 izađe u ožujku) i mislim da za odgodu igra i uloga sto Ubisoft razmatra prodaju ili veliko restrukturiranje.
Dupli, ali nema veze.
Čitao sam par prvih dojmova (iscurili prije reda, embargo je idući četvrtak) i svi su pozitivni jako. E sad, vidjet ćemo kada bude veći uzorak. Meni to nije bitno jer igru svakako nabavljam, samo moram vidjeti hoću li nabavljati disk za Pro ili ću digitalnu. Nisam vidio da ima neko steelbook izdanje.
Pa šta nije igra odgođena za 3 mj?
Očito je odgoda jer rade neki veliki patch. Ako ekipa već ima igru.
resident_evil je, je za 20. 3.
Meni borba izgleda sranje. Pogotovo dio koji kopira Cušimu.
Očekuješ dubinu borbe Elden Ringa, Bloodbornea ili God od Wara u igri koja je primarno realistična?
Već su u Odisey pretjerali sa DLC-em al je bilo u službi lorea i priče.
Kopiranje Ghost of Tsushime veliki plus. Dok je uzor odličan kopija nebre biti loša.
solidmerlin Meni borba izgleda dosta losije nego u cushimi, tamo mi se cini vise grounded a ode je arkadnije.
- Uređivano
ništa…
U četvrtak stižu dojmovi hrpe igrača (nisu svi plaćeni, nije sve Ubi platio, nisu svi woke…) i kako mi se čini bit će iznenađujućih dojmova. U dobrom smislu.
- Uređivano
Šta je da je, djeluje dobro i zanimljivo. Mislim da uzimam odmah.
Ma igrat će se nego šta.
Na stranu veći kvaliteti, predanost i decidnost drugih studija kad su igre u pitanju, Assassins Creed serijal je uvijek slovio za Must Play igre koje imaju ono nešto što te privuče i odnese ti hrpu sati u igranje.
Očekivanja su vječito mala, ali da zna otrgnuti jedno 70ak+ sati u bezglavo igranje, to svakako.
- Uređivano
Hah koliki je samuraj.
Al' ću cepat.
jedva cekam
- Uređivano
Nakon Valhalle sam rekao da više nikad ne diram AC igru, niti biljarskim štapom na podu. Jebiga, slab sam na Japan.
Vidim da sam ja jedini, ali meni ovo neizgleda nista bolje od ocekivanog UBI prosjeka. Combat mi izgleda uzasno i prearcadan , parkour kao u svim novim ACovima dosadan i ukocen. Ako nista nadam se da nece ponovit gresku Vallhale, da igra bude bezpotrebno napuhana i da ces je moci prici u 20-30h .