Brijac

Je, onda ih je stislo kad su vidjeli da nema prodaje pa su sve vratili na Steam i još dodali Steam achievemente u stare igre u zadnji očajnički potez da potaknu interes igrača.

Ako se ne varam Odyssey je zadnji izašao day one na Steamu, Valhalla je nakon toga bila duže vrijeme van Steama, dok zbog problema u prodaji Ubisoft nije i taj AC vratio na Steam (zajedno prije toga s Mirageom). Koliko vidim, peak je sada 64 tisuće igrača što i nije nešto mnogo više ako to usporedimo s Odisejom. Više-manje ista publika vjerojatno, uz za sada nešto veći review score na strani Odiseje (89% pozitivnih recenzija u Odiseji naspram 81% za Shadows kako trenutno stoji).

Edit: koliko znam, AC se najviše igra na konzolama. Evo sto mi je AI izbacio za prodaju po platformama:

AC Odyssey

AC Valhalla

Tako da Steam nije bas neka najbolja slika za komercijalni uspjeh / neuspjeh ove igre, no ajde je nekakav uzorak iz kojeg se mogu probati izvuci neki zaključci. Svi se doduše volimo referirati na Steam budući da Valve jedini nudi na raspolaganju tako transparentno objavljene podatke koliko ljudi igra igru u nekom trenutku.

Edit 2: sto kažu na hcl-u još oko prodaje fizičkih kopija na UK tržištu:

Premda ništa od ovih brojki ne sugerira uspjeh u prodaji, ipak je i tu AC Shadows prema prvim informacijama uspio ostvariti dobar rezultat. Objavljeni su podaci o prodaji fizičkih kopija igre na britanskom tržištu, gdje je Shadows trenutno najprodavanija igra ove godine te je nadmašio Monster Hunter Wilds. U nepunih tjedan dana Shadows je na istom tržištu uspio prodati više kopija nego je Star Wars Outlaws prodao u tri mjeseca. Ipak, i u tom je kontekstu Shadows ostvario slabiju prodaju nego Valhalla, što je lako shvatljivo jer se Valhalla odvijala upravo na teritoriju Velike Britanije, što je Britancima bilo posebno interesantno.

fensisuperstar Samo je pitanje oš biti Gay ili Blacked?

Odgovor se zna ofc.

Ja više ne mogu podnijeti AC igre…toliko ih je izašlo…toliko su sve iste…da više ne mogu…

🙁

drugi bug u igri u zadnjih 15tak sati. Prvi je bio da sam propao kroz mapu.

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Genesis Bolje kroz mapu nego u zivotu 😃

Yasuke je zakon!!

Nakon uvoda, njegovo ponovno pojavljivajne kada ga kontroliramo je epic; mrak, kiša, meni odlična muzika i gazi sve pred sobom i to mi se sviđa; igram na expert ali idem kroz neprijatalje ko kroz putar. Još korištenje ablitija i počnu letit glave...

Da, tako nešto.

Baš je dobro napravljen.

Priča mi se sviđa. Naoe je odlično odrađen lik.

Dobio Kusarigama i oružje je vrh - mislim da ću ga lvlat skroz

Origins mi je najdrađi AC naslov; ovaj mi je u rangu, a radi Naoe koja mi je bolji lik od Bayeka dajem prednost Shadowsu.

Preporuka preći Act 1 i onda krenut istraživat. Meni je trebalo 13 sati do djela kada se Yasuke pojavljuje.

Jutro je odlično 😃 Ha-Ha-Ha

Ko god vodi AC account na X-u zasluzuje povišicu Ha-Ha-Ha

Genesis Lik napravio seppuku zakretanjem vrata kad je vidio taj ogromni ljubičasti nazubljeni dildo kojeg tvoj Yasuke nosa uokolo.

Igra je epska, ono što smo čekali i zazivali. Assasins Creed in Japan.

Trenutno i najbolji open world grafički, na konzolama se vrti super.

Taman mislim kupiti al nemam blu ray čitač na Pro trenutno. Digitalno.

Zero prije toga ga taj ogromni ljubicasti dildo odvalio 🤣

pravednik Trenutno i najbolji open world grafički, na konzolama se vrti super.

Taman mislim kupiti

Cek, ti vec imas misljenje a nemas ni igru? 😃 Daj odma i recu baci

prayer Zanimljivo kako je japanskim konjima njuska savijena…

foggy

Objektivno je igra odlično ocijenjena. Minus par likova kojima smeta sve Ubisoftovo.

Ne vidim problem. Netreba zaigrati, to se zna da valja i kupuješ na blind buy kao PDM parfem ili Tlou…

Što je Sonyu Tlou to je Ubisoftu AC.

pravednik Ne vidim problem.

Ne vidis ti ni igru jer je nemas 😃 Strava

Obožavam kusarigamu. jedva čeakm još skilova za to oružje otvorit

pravednik fenomenalno izgleda sa tehnicke strane, a bogami i u kolicini detalja.

doktor1 nije jasuke op? as in ima izazova u combatu s njime, jer vecina yt kaj sam vidio on masakrira oko sebe sve

Je, on je OP. Naoe nije.

Ali je gušt igrat sa njime takvim.

Baš se osjećaš da si močan kao šta on i izgleda.

U gaf temi sam i većini ljudi je to pozitivna strana.

Mogu mislit šta će biti posle kada se otključa više skilova.

A to mi dobro jer je u redu da on u inakvom armoru i svojom veličinom one pezante, (console!?) koji su bosi i u podrpancima satare u jedan, dva udarca. Već jači neprijatelji sa armorom su mrvicu zajebaniji ali ništa strašno

Sada testiram sa stealth na expert i borma na normal radi neke realnosti. Jer ako dva puta dobiju kuglu u glavu ili katanom po sred tijela trebali bi past…

solidmerlin

Na gafu vidio taj video. Evo cijeli, ali je na faceu

https://www.facebook.com/watch/?ref=embed_video&v=1011472283649913

Bolesni detalji.
                  Super je kako čuvari kada pitaju Naoe dali zna tko je ubio osobu napadnu je odmah ako ih vrijeđamo, dok kada Yasuke kaže, ODJEBI, stražari kažu kako je sve OK i krenu dalje.

Fora je ta komunikacija sa stražarima / patrolama

Naoe je TOP hehe

Nije moja slika, ali šta je ovo, LA Lakers armor Ha-Ha-Ha

• Heat

•  
                      •  

Napravili su preset postavki samo za Steam Deck koje budu uključene kad ga igra detektira. Stabilnih 30 fps-a i igra izgleda ok, osim u hideoutu zbog ray tracinga.

Znači očito se može još uvijek kvalitetno raditi u svojim engine-ima i ne izdavati krševe rađene u Unrealu 5.

Ne sjećam se zadnji put kad sam uživao u svijetu kao ovdje. Atmosfera je vrh vrhova. Posebno kad krene puhat vjetar u prolijeće i krene oluja, pa to nemoguće dobro izgleda i zvuči. Stvarno je grafički svijet i okolina sam vrh. Baš predivno. Ne znam ni sam koliko sam slika napravio i snimio oluja. Za taj segment - kapa dolje.

Flipper To mi je prvo zapelo za oko, i ako odigram ikad to ce bit radi toga. Bas predivno sve izgleda.

Flipper ti igraš na Pro ili običnom PS5? Jer su kao velike razlike.

Flipper

A jos da si dobar tv kupio bilo bi ti duplo bolje

solidmerlin

Zašto si toliko u temi i ljepiš sranja samo da pljuješ igru?

Ne zanima te, pederana je i bok! Nikakve konstruktivne rasprave, ti fensi i jop neki samo smeće ljepite po temi a moderatore boli kurac jer je to Ubisoftova igra!

Meni je Elder Ring najveće govno na svijetu šta postoji, prastari engine kojeg bi se samljeo Ubosoft, animiacije lika iz PS1 ere radi kojeg bi se sralo po Ubisoftu, mrtav nepostojeći statični svijet zbog kojeg bi se sralo po Ubisoftu i nema jednog mog negativnog posta u temi od te igre di serem i serem po igri! Jer me igra ne zanima i ne dolazim srat ljudima i ismijavat se da im ukažem da im se to nesmije svidjet!

Ne kužim tu potrebu ljudi da konstantno seru u temi za igru koja im ne odgovara, ne valja i slično!? Zbilja nerazumjem. Drugo igraš igru, pa kažeš taj i taj bug, to mi se ne sviđa, ali čačkat po internetu i onda u temi ljepit sranja koj nađeš za igru KOJA TE NE INTERESIRA je po meni mentlano zaostalo!