chono ok, znači prvi napad smo riješili. Ono nije bio politički post i zauzimao strane lijevo desno. Hvala što si prešutno priznao i prešao u drugi napad.

Odgovor na drugi napad - znam po tome što se većina i sama izlane i kaže da tu seriju/film nije ni vidla ali da je grozno što uopće postoje. Znam po tome što pljuju po igri za koju priznaju da ju nisu ni igrali niti će ju kupiti ikad jer je ili pokvarena ili grozna ili omalovažava nekog. Zato što svoj stav baziraju na asmongoldu i ostalim content creatorima.

Ajd. Idi slobodno na treći. Taman imam čudnim spletom okolnosti slobodno sat vremena i voljan sam ih potrošit na ovakve pizdarije di me neko ide namjerno provocirati umjesto da napravim nešto pametno.

revo

Ja jasno naglašavam da ne pričam o razlikama u ukusu. To je apsolutno normalno. Nekom je Ghost of Tsushima za 6, nekom za 10. Neko ne može smisliti japanske space elfove, neko ih obožava.

Govorim o situacijama da se pljuje na osnovu ničega. Na osnovu lažnih ili polutočnih informacija.

Tzereen Ma joj za to ne trebas trosit energiju.
    Takvih drama je bilo i bit ce.
    Zna se kakva je moderna AC igra. Tu nit recenzija nije potrebna

revo ma u biti si u pravu. Idem ovih sat vremena potrošit na pametnije stvari. 😃

Ajd, gasim se.

Da je uvijek bilo kulture komentiranja igara na ovakav način, malo koji AC biste uopće igrali, ako ikoji.

Tzereen kakav napad? Opet si zabrijao zesce. Tocno sam znao da ide Asmon u cijelu tvoju formulu. U konacnici neznas, pretpostavljas da takvi “kreatori” kroje misljenje publike sto rezultira nekakvim hejtom i bojkotom. Cista pretpostavka, jer nema apsolutno nikakvog nacina da ti mozes detektirati svaki takav post i svakog pojedinca, nema. Pretpostavljas da je to tako. Pretpostavljas da je neutemeljen hejt ili neutemeljeno velicanje. Zapravo moguce cak da ne mozes ni prihvatiti da se nekima ne svida sto moderni Ubi plasira odnosno moderni gaming plasira? Je li to moguce?

Jebo vas dajte se ugledajte na mene. Znači crni samuraj, drugi igrivi lik ženska, mjesto radnje japan, gejevi i no-binary-i i ja ništa ne serem.

Tzereen Ma ne mislim ništa politički, mislim na krajnosti, kud si otišao 😃 Ti si često ta jedna "pozitivna" krajnost, fini postovi a zapravo se pokenjaš po onoj drugoj krajnosti. Samo velim, sve je tu negdje u sredini. U svakom slučaju moguće da je ovo bolje od Tsushime 😃 I'll let myself out 😃

Brijac skidam kapu, imas kontrolu. Ja nisam ni ciljao na tu stranu, ali kad bi vec dao osvrt na content creatore u koje spadaju i game devovi, filmovi, crtani i zabavni sadrzaj i to kao roditelj, onda bi svakako zelio da mi se dijete igra vani, pada, razbije koljena, testira snagu sa vrsnjacima, ima nekakve “ocinske” figure kao uzore, nekakve iskonske vrijednosti pomocu kojih ce ispucati hormone i testosteron i vladati kasnije emocijama i stavom. A ne da se nezna nositi sa pubertetom, pa dobijemo ove stravicne ispade po skolama jer su djeca zbunjena, bombardirama povrsnim propagandnim materijalima koji se mogu i na kapaljku kroz godine usaditi u podsvijest. Tema za neke druge rasprave, jos jednom, cijenim tvoju kontrolu pisanja

sanzo Onda imas ljude koji ih prate i koji umjesto da probaju igru svoje misljenje temelja na ovakvoj iskrivljenon prezentaciji i to dalje sire po drustvenim mrezama.

Probati igru? Mi danas govorimo o probanju od 70€, naravno da ce se ljudi prvo informirati.

Čim vidim crnca, azijatu, ženu, bilo kojeg pripadnika LGBT i ostale abecede di ne spada, nemam sta probavati, a posebice kada proba kosta mnogo novca.

Samo ti i ostali probavajte…

Brijac

Sve nas iritita kada igramo neku igru, dijelimo dojmove, pričamo o njoj a temu nam uništavaju ljudi koji je uopće ne igraju (niti je namjeravaju igrati) i stalno dolaze kritizirati.

Pustite one koji igraju da dijele svoje dojmove a sve protiv Ubisofta i Shadowsa možete pisati ovdje:

Ubi se Ubisoft

Imamo temu za Ubisoft hate.

sanzo i koji umjesto da probaju igru

Imam tu jednog dugogodišnjeg prijatelja roma iliti cigana sa kojim moja obitelj posluje. Najam našeg poslovnog prostora za butik. I bila ti je ta situacija da smo stojali pričali i sad on baci šalu i kaže: "znaš Ivane, žene su kao i roba, gledat i probat ne košta ništa!"
        I žena ga je naravno prasnula po glavi 😃

E sad, šala ili ne, ja isto tako ne mogu reći za video igre. Iako ćeš možda reći ali imaš refund sistem pa vidiš ako ti se igra ne sviđa ili loše radi, sure postoji, ali ako radiš refund za svaki kurac lagano ti mogu lockati pristup refund sistemu.

Ja sam degeneričan gamer, kao i većina nas, volim igrati i neću nikad prestati igrati ali isto tako imam standarde od kojim well očito neću odustati. Isto tako neću trošiti pare na svaki kurac. Starfield sam želio pa sam ga refundao. Zato što je starfield softverski neoptimizirano megasmeće. Zanimao me dragon age, zanimao me outlaws, zanimao me shadows.
        Igrao sam sve Dragon Age igre do sad, prvog sam nekoliko puta završavao na ovakav ili onakav način udarao na max težini, solo, sa ovime sa onime. znači nauživao sam se u igri kao svinja u blatu. Veliki fan star warsa. Veliki fan assassins creeda. Poslije Ezia mi je Bayek of siwa vjv najomiljeniji i najkarizmatičniji od assasina, big dickara teška. Veliki fan tih serijala. I sad ti meni hoćeš reći kad netko krene raditi sranja po tim serijalima ja trebam potrošiti 220-230 eura da probam 3 igre koje me zanimaju?

Giphy - Jimmy Fallon No GIF by The Tonight Show Starring Jimmy Fallon

No htio bih se referirati na @Blitz ov post i kak se reagira na isti. Blitz je ovdje godinama na forumima skupa sa svima nama. I od uvijek znam da Blitz ne piše bullshit. Frajer je tamo u nekoj vukojebini na jebenom brodu, jebe gusarima mater, i radi tako hc posao da brijem da na kraju dana kad se ode odmoriti i želi zabaviti svoje vrijeme želi iskoristit kvalitetno. Potpuni respekt s moje strane. Na njegovom mjestu ni ja ne bih trošio vrijeme na igru u kojoj ima toliko ekstra bullshita koje nisu potrebne.

Ali Fensi, znaš sto je zanimljivo? Sto imaš izbor! Ne tjera te nitko da kupiš, igraš ili gledaš nešto o igri. Niti te tko napada sto nećeš kupiti Shadows.

ljudi…ajte van iz teme, pustite druge da uzivaju 😁

Evo i moj kratak doprinos raspravi Ubi je smeće, dabogda propali.

U pravu su i Blitz i Flipper.

Ona praksa izrezivanja contenta i prodavanja istog pod dlc je ogavna, šugava i crkli dabogda s takvim stvarima. Pljujem po svakom novom nastavku zbog toga, sjećam se da sam im za Valhallu jebo mater kad su ponosno najavili Gold verziju igru sa već spremnim nazivima dlc-a.

Oko woke gluposti sam napisal mišljenje nekih 30-ak postova iznad, al daleko veći problem sa igrom mi je ono što je Flipper i spomenuo u recenziji, a to su fetch questovi, slab sidecontent i slabo pisanje. Odnosno, tipična AC šablon formula zbog koje mi je serijal i dopizdio već sa Relevationom i zbog koje sam nakon njega odigrao samo još (jako dobri) Oringins. 2 i pol nastavka kasnije sam spreman opet pružit priliku serijalu.

Po videima i recenzijama, fight i taj svijet djeluju jako dobri i kak sam isto napisal u moru ovih postova, drago mi je da je igra ipak ispala sasvim oke jer ju jednom definitivno namjeravam odigrat, nevezano što bilo tko reko, pogotovo jebeni content kreatori od kojih me ne zanima apsolutno nijedan nit ikog od njih pratim. Ali, zbog onog gore nabrojanog, počekat će na svoj red jer mi ima daleko zanimljivijih igara koje izlaze u narednim danima / mjesecima.

20-30€ za rabljenu igru ili iskorištavanje kad dođe na Plus i ne vidim nikakav problem da odigram ako me zanima.

Tzereen hajka na the last of us part 2 bila užasna, da se to dogodilo danas, bilo bi još 12 puta gore.

Još uvijek ništa nije nadmašilo tu hajku.

Mislim da bi zapravo bila manja danas jer se sve razvodnilo više.

Ma baš se je razvodnjelo danas; tip doslovno njurga i ponavlja koliko traju creditsi da od toga napravi dramu!

Internet je posto ogavno mjesto.

Još ovako malo sredina poput ovakvog fouma je OK, ali bespuća gdje mnogi slušaju i baziraju mišljenja na temelju nekog influencera je užas

doktor1 Internet je posto ogavno mjesto.

I treba se posrat na to. Cuj 2 sata kreditsa, koji bilmezi. Zamisli hocu da odgledam kreditse jer mozda ima neka animacija poslije, nisam siguran hocu li skipat da ne skipa i animaciju, malo mi se slusa odjavna numera itd. To bi bio stari solidmerlin.

Novom ne smeta, samo bi skipao tu budalastinu bez razmisljanja i okacio igru na olx.

Flipper Ali Fensi, znaš sto je zanimljivo? Sto imaš izbor!

Pa zato ih i ne kupujem. Ali moram srat po igri jer je jednostavno retardirano da imaš nekoliko dobrih, ili donekle dobrih assassins creedova i onda malo zasereš motku i ljudi seru ej ne sviđa nam se ovo i ti umjesto da razmisliš hey onako umm možda bismo se trebali vratit nazad na formulu koja je zanimljiva… ti odeš all in na bullshit.

Znači odigrao sam većinu assassins creedova. Znam što me generalno očekuje. Ali neke stvari jednostavno… kao što @Brijac kaže Crni samuraj, svejeb, koji može prčit non binary lika ili sestru od Nobunage. Ovo zadnje je zapravo gigadisrespekt.

Meni je drago da si uživao u igri. Ja jednostavno znam da ja ne bih mogao. Vjerojatno ću jednog dana odigrati tako što ću ju pokupit sa nekim humble bundleom ako ubisoft preživi do onda, ali 70 eura dat za ovo bi mi bilo žao. Ne zato što nemam nego zato što nedam. Not worth my money. Zato i nisam recimo kupio Monster Hunter novi. A uzet ću ga po punoj cijeni kad poprave performanse na pcu.

escoban Jel se moze igra pric bez switchanja likova? Ili postoju main questovi di moras igrat sa samuraiem?

moraš se switchati.