Flipper Ali Fensi, znaš sto je zanimljivo? Sto imaš izbor!
Pa zato ih i ne kupujem. Ali moram srat po igri jer je jednostavno retardirano da imaš nekoliko dobrih, ili donekle dobrih assassins creedova i onda malo zasereš motku i ljudi seru ej ne sviđa nam se ovo i ti umjesto da razmisliš hey onako umm možda bismo se trebali vratit nazad na formulu koja je zanimljiva… ti odeš all in na bullshit.
Znači odigrao sam većinu assassins creedova. Znam što me generalno očekuje. Ali neke stvari jednostavno… kao što @Brijac kaže Crni samuraj, svejeb, koji može prčit non binary lika ili sestru od Nobunage. Ovo zadnje je zapravo gigadisrespekt.
Meni je drago da si uživao u igri. Ja jednostavno znam da ja ne bih mogao. Vjerojatno ću jednog dana odigrati tako što ću ju pokupit sa nekim humble bundleom ako ubisoft preživi do onda, ali 70 eura dat za ovo bi mi bilo žao. Ne zato što nemam nego zato što nedam. Not worth my money. Zato i nisam recimo kupio Monster Hunter novi. A uzet ću ga po punoj cijeni kad poprave performanse na pcu.
escoban Jel se moze igra pric bez switchanja likova? Ili postoju main questovi di moras igrat sa samuraiem?
moraš se switchati.