foggy nisi baš dobro shvatio moj post. Možda zato kaj pišem u hodu s mobitela, ali zbilja nije bio politiziran. Ne spominjem ni lijevo ni desno ili progresivnost na koju se @Blitz referira.
Ne govorim o razlikama u ukusu. Jel neko voli horror, neko ne. Neko jrpg, neko ne. Neko open world, neko ne.
Govorim o poluinformacijama i dezinformacijama te posljedično - neutemeljenom hejtu. Naravno da ne pljujem samo naš forum, već cijelu situaciju u svijetu.
Govorim o tome da neko vidi dvije sekunde npr. kako mačke u ovoj igri nemaju repove i napravi hejt jer Ubisoft nema razumijevanja prema životinjama.
Znači, ne mogu više podnijet tu količinu hejta, gnjeva i ogorčenosti koja sipa iz svih pora društva. A kaj je najbolje, najviše ih ima na nebitnim stvarima. Gaming, koliko god ga volim, je nebitan u širem kontekstu. Gdje god otvorim internet svi se bune na pizdarije - zato kaj se Marko Bošnjak oblači ko žena, zbog Eurosonga, zbog ne znam kakve idiotske pizdarije.
I zato kapa dolje Srbima što se organizirano bune na bitne stvari. Eto - sad sam spomenuo politiku i stajem.