Evo pošto nisam otvorio temu za predstavljanje moram ispraviti nepravdu. Ovo će biti moja mala support grupa za mrzitelje Ubisofta. Ovo je Vaš i moj safe haven da se izjadate kako je vama Ubisoft uništio život. Ne brinite, među prijateljima ste. 

Nije da mrzim Ubisoft ali neke stvari nemaju veze sa zdravim razumom, no eto jedna "novost" da se tako izrazim - genijalci su odlucili puknuti tripli DRM na Far Cry Primal lol. Umjesto da te novce koji su ulozili za Denuvo usmjere u marketing ili pak poboljsanje igre oni odluce napraviti klasicni Ubisoft ridikul no eto sto je tu je

http://www.dsogaming.com/news/far-cry-primal-rise-of-the-tomb-raider-will-be-protected-by-the-denuvo-anti-tamper-tech/

Ovo je Vaš i moj safe haven da se izjadate kako je vama Ubisoft uništio život. Ne brinite, među prijateljima ste. 
Sve je počelo s AC1, a završilo s AC. Cijelo to vrijeme sam zapravo patio i bio jako nesretan. S prestankom igranja AC serijala kvaliteta života mi se poboljšala, inteligencija je porasla za jednu standardnu devijaciju, a postao sam i seksualno aktivniji. Svim svojim prijateljima i poznanicima preporučio bih prestanak igranja AC-a.

Drago mi je da ste se odvažili ispričati ove mračne priče iz svog života. Sharing is caring, samo tako nastavite!

od AC serijala odigrao sam samo jedinicu i nikad mi nije bilo jasno zašto je dobila tako visoke ocjene. Igra se svodi na 7 ili koliko već identičnih radnji koje moraš ponoviti u svakom gradu. Izgorio sam.

Umjesto da te novce koji su ulozili za Denuvo usmjere u marketing ili pak poboljsanje igre oni odluce napraviti klasicni Ubisoft ridikul no eto sto je tu je
Ali to je zabranjeno kodeksom Ubisofta: 'Izdavanje potpuno dovršenih igara je nedopustivo. Patch is love, patch is life.'

a postao sam i seksualno aktivniji.
Za vrijeme igranja nisi jebo, a sad se, veliš, situacija drastično poboljšala? Skoro si jebo, a?  :)

a postao sam i seksualno aktivniji.
Za vrijeme igranja nisi jebo, a sad se, veliš, situacija drastično poboljšala? Skoro si jebo, a?  :)
Haha on je morao prestati i igrati da bi došao na tvoj level.
Tuhy 1 Zero

Jedan Zagorec me naučio da se i "skoro" broji. Kad smo već kod toga Suhy, pozdravi bratićevu (bivšu) curu.

Edit: Jel ovaj serious tag bio i prije ovdje? Ne mogu me banati s obzirom da sam suradnik, zar ne?

Ja bih dodao i EA u naslov. Nisam znao da se covjek moze u pola sata FIFE toliko nazivcirat kao ja danas. Ne gine mi odlazak u crkvu na ispovijed.

Poslano sa mog LG-D331 koristeći Tapatalk

Znači stvarno mi nisu jasni...Uvijek igre najave i nahajpaju kao revolucionarne(WDs) ili grafički nenadjebive (Division, pa i svaka druga) i onda paf, kifla. Gledam sad betu The Division i ovo vizualno nema veze sa onim trailerom prije 3 godine. Zašto to rade, koji je njima kurac? Dat ću im zadnju šansu sa Ass Creedom u Egiptu i to je to, ako tamo zajebu neću igre više od njih kupit.

I ja se prikljucujem. Ubishit predstavlja sve lose u gamingu. Stvorio sam toliku antipatiju prema tom studiju da mi padne mrak na oci kada god vidim da dolazi novi AC.

Imate još jednu pridošlicu, ja sam njihove igre prestao igrati nakon njihove užasne politike u zadnje vrijeme, doasdnih igara dosadnog gameplaya i fascinacije kako su im naslovi neinspirativni.

Sjebali su Princa, sjebali su Raymana, Beyond Good & Evil i ono što je moglo biti od nastavka, hardcore Splinter Cell su pretvorili u igre za mase...

Michael Ancela su skoro pa otjerali. Meh.

Ja uvijek nekako nasjednem na njihove AC-ove jer volim povijesne igre, a što dalje, to me više razočaravaju
Meni je najgore kada vidim što su nekad bili. Rainbow Six, Ghost Recon, Splinter Cell, izdavači Brothers in Arms, Call of Juarez... Sve su to serijali koji su imali fenomenalne nastavke, na kraju se pretvorilo u mužnju love. Ako se mene pita, postati takav korporativni div koji gleda samo na novac je vrlo tužna sudbina.
EA koliko god gamad bili, barem izdaju igre kako ih najave.

2 mjeseci kasnije

Zasto jos nije dodan EA u naslov? Svaki dan igram s burazom par meceva FIFE i koliko god da je zabavna, ima toliko broken stvari da im nekad stvarno zelim da ih zatvore.
Ubisoft mozda sere oko tehnickih stvari igre, ali nijedna od 5 njihovih igri koliko sam igrao me nije razocarala. Dapace, sve su bile barem vrlo dobre.

I svaka od njih je kopija prethodne 

I svaka od njih je kopija prethodne 
To je najveći problem i razlog zbog kojeg prvi put nakon 19 godina nisam kupio novi nogomet nego sam ostao na prošlogodišnjem. Ne dam tolike pare za par novih animacija igrača i nove transfere.

Nego, Ubisoft ga stvarno kenja neviđeno, ali meni je Rayman Legends jedna od najjačih igara koje sam igrao.

9 godine kasnije
Povezano s diskusijom: [unknown discussion]