Zaista je prestrasno je sta neko za razliku od vas ima principa i kriterija, pa mu se ne moze prodat muda pod bubrige. A onda ce te opet kukat sutra kako je gaming industrija otisla u kurac. Fala bogu da su se ljudi probudili napokon, pa sve cesce opet dobijamo dobre naslove, a sve rijedje serviranu bahatost koja je do jucer bila standard. Rascjepkan sadrzaj, bezlican sadrzaj, kao i sadrzaj pun nepostovanja prema materijalu i musterijama, polako postaje nesto sta su si dopustali jos samo nekolicina AAA studija, a uskoro nece ni oni. A ubisoft je novi studio takodjer na izdahu, sudeci po konstantnom padu dionica i novom porazu.
Mislim branit proizvod firme koja je izazvala tako burnu reakciju cak i u Japanskoj vladi (a vecina svita se moze sakrit pred njihovom kulturom i funkcionalnoscu) je zaista suludo. To je ko da je neko branija onu cleopatru nakon sta je istu egipat izija reakcijom, tuzbama itd, kao i javnost.
Fala bogu na tim content creatorima, jer da sam ja kupija igru i vidija onako sasran voice acting, genericne questove, cringe momente, jeba bi im sve po spisku. Morate shvatit jednu stvar, niste progresivni niti posebni zbog svoje korektnosti, samo curice bez kicme, karaktera i niskih kriterija.