sanzo i koji umjesto da probaju igru
Imam tu jednog dugogodišnjeg prijatelja roma iliti cigana sa kojim moja obitelj posluje. Najam našeg poslovnog prostora za butik. I bila ti je ta situacija da smo stojali pričali i sad on baci šalu i kaže: "znaš Ivane, žene su kao i roba, gledat i probat ne košta ništa!"
I žena ga je naravno prasnula po glavi 😃
E sad, šala ili ne, ja isto tako ne mogu reći za video igre. Iako ćeš možda reći ali imaš refund sistem pa vidiš ako ti se igra ne sviđa ili loše radi, sure postoji, ali ako radiš refund za svaki kurac lagano ti mogu lockati pristup refund sistemu.
Ja sam degeneričan gamer, kao i većina nas, volim igrati i neću nikad prestati igrati ali isto tako imam standarde od kojim well očito neću odustati. Isto tako neću trošiti pare na svaki kurac. Starfield sam želio pa sam ga refundao. Zato što je starfield softverski neoptimizirano megasmeće. Zanimao me dragon age, zanimao me outlaws, zanimao me shadows.
Igrao sam sve Dragon Age igre do sad, prvog sam nekoliko puta završavao na ovakav ili onakav način udarao na max težini, solo, sa ovime sa onime. znači nauživao sam se u igri kao svinja u blatu. Veliki fan star warsa. Veliki fan assassins creeda. Poslije Ezia mi je Bayek of siwa vjv najomiljeniji i najkarizmatičniji od assasina, big dickara teška. Veliki fan tih serijala. I sad ti meni hoćeš reći kad netko krene raditi sranja po tim serijalima ja trebam potrošiti 220-230 eura da probam 3 igre koje me zanimaju?

No htio bih se referirati na @Blitz ov post i kak se reagira na isti. Blitz je ovdje godinama na forumima skupa sa svima nama. I od uvijek znam da Blitz ne piše bullshit. Frajer je tamo u nekoj vukojebini na jebenom brodu, jebe gusarima mater, i radi tako hc posao da brijem da na kraju dana kad se ode odmoriti i želi zabaviti svoje vrijeme želi iskoristit kvalitetno. Potpuni respekt s moje strane. Na njegovom mjestu ni ja ne bih trošio vrijeme na igru u kojoj ima toliko ekstra bullshita koje nisu potrebne.