Fenix Mene je strah išta napisat na tu temu jer se olako karakterizira ljude kao naciste i fašiste, spominje Hitlera itd.
Mene nije strah nego me frustrira to pogoto kada znam duboko u sebi da nisam rasista i islamofob kao onaj Tommy kojeg čiji sam twit postao ni ne znajući tko je, a iskreno nije bila ni poanta tko ga je stavio već sadržaj videa.
Meni nikada previše nije značilo šta misle ljudi o meni, posebice na netu, tako da premisao da pišem u rukavicama je glupa.
Svaki oblik nasilja i vandalizma bih najstrože kažnjavao, nebitno od koje grupe ili individue dolazio.
Jedno vrijeme sam se aktivno družio sam tipom iz Libanona i čak mu svrljao sa rodjakinjom. Takodjer bio je u firmi mladi momak kojeg sam ja učio i rekao šefu za njega da ga ostave i daju mu sansu, a isto je bio iz arapske zemlje, ti njegovi roditelji. Prema tome boli me kurac šta kažu neki likovi iz hr o meni kojima je najveći doticaj sa strancima preko YouTubea, a da sam mrzitelj muslimana, ne bih imao sa njima ništa.
Medjutim ja kažem za sebe i vjerojatno za mnoge druge da se iskreno bojim imati DNS sutra djete koje ne smije zbog grupice kriminalca i neintegriranih migranata slobodno šetati u bilo koje doba dana kao što sam ja nekada mogao. Jesam li paranoican? Možda. Jesu i bijelci kršćani kriminalci? Jesu.
Znam kakvo je stanje bilo u Stuttgartu prije 10, prije 16-17 godina kada sam dolazio u posjet ocu i sestričnama i kakvo je stanje sada. Nitko me ne može razuvjeriti da masovne migracije, što legalne što nelegalne nisu pridonijeli porastu kriminala i nesigurnosti barem ovdje gdje ja živim.
Medjutim, kao što sam već napisao prije, najveću krivicu tu dajem državama. One se moraju potruditi oko integracije, one ne smiju stvarati geta tako što bubnu sve migrante na isto mjesto, one ih moraju učiti zapadnjačkoj kulturi, one moraju raditi detaljnije provjere na granicama i one imaju dužnost kako prema svojim građanima tako i prema pridošlicama da se osjećaju sigurno.
Ove su teme o kojima se da pričati, ali kada počnu ovi liberali da isprdivaju sve što napišeš i kada te počnu imenima nazivati i osuđivati sve napisano, potjera te jednostavno srati i iskreno ću reći da mi je draži svaki crnac ili Arap od takvih likova i da biram koga ću imati radije kraj sebe, njih ili takve, biram njih.
Ne kažem da desničari ne jedu govna i ne volim ni njih i ne pripadam ničemu osim samom sebi i svom stajalištu o x y topicu i postoje primjeri kada sam se složio s nekim stvarima koje ljevica, a i desnica zagovara. Medjutim danas su i jedni i drugi skurcali i otišli u ekstreme i jebes mi sve ako ne bi bilo najbolje idućih 10 godina otići na planinu živit i čekati da se te dvije frakciju pobiju (što je neminovno kada tada) pa da možemo hard reset napraviti i početi kako Bog zapovijeda iznova.