The Great Replacement Theory
Sve doktori i inženjeri vjerujem.
maverick Ako nisi skontao, sprdam se sa teorijom zamjene. Vezano uz nesreću, kojom god brzinom da se kretao kamion i tko god da bio u istom, osim ako je stajao na mjestu (iako bi i to uočio netko sa parom zdravih očiju i držeći se maksimalne brzine od 120 km/h) ili išao u drugi trak bez pravog razloga, ne bi trebalo biti faktor uzroka nesreće za nekoga tko se držao prometnih propisa. A nije.
Jedan prikladan video na temu većinom globalne depopulacije razvijenih zemalja i razloga zašto je zapad prisiljen uvoziti radnu snagu:
Krenulo je u UK-u.
Desničari su se odmah naložili temeljem fake newsa da je to bio imigrant koji je nedavno stigao u Englesku. Kada to nije ipak bilo tako, onda se nađu drugi razlozi zašto treba sve najuriti van iz države koji nisu u Engleskoj valjda od doba Robin Hooda.
Sada ako neki "pravi Englez" nekoga nožem napadne, taj dio statistike nećemo gledati, samo se važi ako to napravi "imigrant" (koji je btw rođen u Engleskoj), idealno da je druge boje kože ili vjeroispovjesti. Koga briga što policija kaže u svojim izvješćima o stopama kriminala, fokusiramo se samo na random video isječke s društvenih mreža jer su ionako službene statistike "fabricirane".
Ma huligani malo divljaju….amateri za nas balkance kad se treba rušiti poredak, država ili cijela regija. Pih.
Deadwalker Meni je samo nejasno koliko ignorantan netko moze biti da ne shvaca kako stuju fasisticku retoriku. Evo gore u temi uuuurnebesan transparent u Poljskoj. Kako je samo smijesno prijetiti nasiljem ljudskom bicu. Glavno da je kriz oko vrata, ko jebe 10 zapovijedi.
Fico ah, prestao sam se bilo čemu čuditi. Jučer na X-u Musk je napisao nešto tipa “građanski rat je neizbježan u UK-u”. Ono, nema dovoljno emocija u zraku pa treba još dodatno ložiti vatru. Ta mreža se pretvorila u platformu za širenje mržnje, sve pod famoznim zajedničkim nazivnikom slobode govora.
- Uređivano
Deadwalker Ta mreža se pretvorila u platformu za širenje mržnje, sve pod famoznim zajedničkim nazivnikom slobode govora.
Mislis kao ovo moderno woke sranje? Slazem se.
@voltriz evo zaviri i ovdje. Mozes si potvrditi ono sto sam napisao.
Ne moras, samo vucem nepopularne paralele
Sve ih treba potjerat iz Europe, silom ili milom.