Microsoft gasi četiri studija, među njima tvorce Redfalla, Hi-Fi Rusha, Evil Withina…
Stalno neke gluposti po forumu.
Sad ce ovi silni imigranti pokupovat GamePassove, MS ce biti zadovoljan i ulice ce nam biti sigurne, a studiji kao i cijela industrija spaseni
Da bar kupe Ubisoft…
- Uređivano
- Uređivano
Veseli dani da Xbox i to sve prije konfe
- Uređivano
Mislim da ni oni sami više ne znaju što žele, u svakom pogledu - po pitanju hardvera i daljnje prodaje igara. Problem je što su kupnjom pod okrilje stavili i "male" ljude koji rade u tim manjim studijima i kompanijama, koje sad teško netko može uvjeriti da rade u sigurnoj i stabilnoj okolini unatoč tome što su zaposlenici za najbogatiju tvrtku svijeta. Baš tužno i jadno.
Cini se meni da ce MS ubit sve IP-eve koji nisu liveservice, nakraju ce ostat Diablo/COD/WOW/Overwatch i ako uspiju ozivit HALO i naravno ono o cemu se najmanje prica a bitnije je od ovog svega za MS a to su mobilne igre koje donose najvise para.
Neka onda prodaju ove IPeve koji budu sad trunuli u recycle binu desetljecima, jebote kupe hrpu IPeva i onda ugase najoriginalnije, HI FI Rush je fantazija od igre i nadal sam se serijalu i sad kurac, Evil Within isto volim i sad kurac, kaj je slijedece.
Doom i Wolfenstein, kad odluče da je najbolje da stave COD na Gamepass od prvog dana pa će trebati krpati gubitke i troškove AAA produkcije.
Evo marketinška kampanja u jednom postu za novi Hellblade:
Užas.
Deadwalker Marketing krece sa najavom PS5 verzije
Deadwalker tolko o isplativosti game passa, bas me zanima odgovor svih ratnika koji su ga tolko zagovarali, dal je dobar za igrace? Definitivno, ali upravo zbog toga bude sve manje inovativnih i svjezih ideja.