ThomasAAnderson S obzirom na količinu gejmera i love koju trošimo, cijela zajednica bi mogla činiti prave, opipljive promjene i pritiske na glavešine i donositi pozitivne promjene.
Bravo za ovo…
ThomasAAnderson S obzirom na količinu gejmera i love koju trošimo, cijela zajednica bi mogla činiti prave, opipljive promjene i pritiske na glavešine i donositi pozitivne promjene.
Bravo za ovo…
Taj hejt je ocekivana privilegirana pojava kod ukljucivanja launchera sa nekom igrom, uostalom dobro je da Sony gradi brand na PC platformi, sve ce se stišati za par dana i igra ide dalje
Opet, bilo je potpuno očekivano. Sve igre od velikih izdavača traže dodatan login u account za platformu izdavača. Ne možeš ni Diablo 4 na Steamu igrati bez Battle.Net accounta.
Deadwalker nisi ni mogao od pocetka, ovo jesi. Danas PSN account, sutra subscription, vece cijene i tako to ide
Edit: i da, zaboravi kupnju keyeva ako dode psn account, mozes samo kupiti novi steam account sa zeljenom igrom
chono jedini razlog za to je bio da ljudi na launchu mogu igrati igru dok ne srede servere. Da su to odmah uveli, još bi bio veći kaos.
Deadwalker nisu samo serveri bili problem, vec net code, drm, izvedba i malware u anticheat sustavu
Wow, iz muhe napravili slona, svi ti koji su skinuli ocjenu vrlo vjerojatno u ovom trenu igraju igru, ali bitno da se place, doslovno se pocinje srati za apsolutno svaku sitnicu, ali doslovno.
Moram skinuti launcher, ne zelim iz principa, wow, bravo heroji.
Vi zbilja živite u nekoj paralelnoj Sony dimenziji majke mi, drugog objašnjenja nema! Znači službeno je na svijetu preko 190 zemalja, Sony podržava svoje servise u nešto više od 60 zemalja. Igra je dostupna globalno za apsolutno svakoga imala njegova zemlja PSN podršku ili ne, izdali su igru i zemljama koja bez PSN računa nije podržana te su svjesno uzeli novce, samo da bi sada mjesecima kasnije rekli da ju više neće moči igrati.
Igru nisu smijeli izbaciti na Steam ako nije bila u funkcionalnom stanju tj ako su bili svjesni da ju nećeš kasnije moči igrati bez PSN računa, ili su ju jednostavno trebali napraviti da ne bude dostupna za kupovinu u zemljama koje nemaju službenu podršku za PSN.
Ovo je mišljenje korisnika koji igru posjeduju i aktivno igraju. Vdio sam recenzije od ljud koji imaju preko 300h i svi govore isto.
https://www.reddit.com/r/Helldivers/ ovo je subreddit od službene igre gdje ima preko 1.2M članova i dalje svi govore isto, i unatoč tome što se toliko ljudi bune i što toliko ljudi viču da ne valja oni su prozvani idiotima od ekipa koja unatoč svemu i dalje ovakvo što brani iz meni razloga izvan svake pameti se i dalje pokriva po ušima i očima kao da sutra ne postoji.
chono jbg, malo je developera s velikim iskustvom launcha velikih MP naslova. Mislim da se stvarno oko buhe radi slon. Čak ako nekome PSN nije u regiji gdje živi, prilično sam siguran da bi Valve odobrio takav refund (jer onda tehnički legalno ne možeš igrati igru)
prayer Igru nisu smijeli izbaciti na Steam ako nije bila u funkcionalnom stanju tj ako su bili svjesni da ju nećeš kasnije moči igrati bez PSN računa, ili su ju jednostavno trebali napraviti da ne bude dostupna za kupovinu u zemljama koje nemaju službenu podršku za PSN.
Znaci netko tko ima full podršku u svojoj zemlji za Steam a ne za PSN on ne može više igrati igru koju je do tada igrao na Steamu? Koje su to države, dali se ima više informacija?
Garantiram da će svi moći igrati pa makar kreirali PSN account na drugoj regiji.
Zapravo mi je presmiješno da netko misli da sad od jednom 100+ država neće moći igrati ovako popularnu igru.
Sve države osim ove navedene.
Brijac Garantiram da će svi moći igrati pa makar kreirali PSN account na drugoj regiji.
To je valjda ocekivano sa strane Steama i PSN-a, treba vidjeti dali ima kakvih restrikcija, ako nema restrikcija onda je najveci problem samo za one koji ne znaju napraviti PSN account na drugu regiju, odnosno to su dodatne komplikacije za neke igrace.
prayer Sve države osim ove navedene.
Da je to Sonyju stvarno problem, ograničio bi prodaju samo za te države. Kao sto je Microsoftu svejedno za koju državu kreiraš Xbox profil.
Što me podsjetilo, kada mi je MS darovao besplatna 2-3 mjeseca GamePassa zbog sudjelovanja u trial fazi za naše tržište, to su mi otvorili za regiju Peru
PSN account se može napraviti bilo gdje. Problem je kasnije s plaćanjima s karticom i online store kupovinama ako država nije podržana, ali i to se zaobiđe. Nešto što je u ovom specifičnom slučaju nebitno jer nikakve kupovine neće opet biti, samo spajanje accounta
A sta je najgore pisalo je od pocetka sta ih ceka
Deadwalker Da je to Sonyju stvarno problem, ograničio bi prodaju samo za te države.
Pa u tome i je kvaka, što sigurno nije problem, samo što sada ispada da su pokrali na desetke pa ako ne i stotine tisuće igrača koji više svoju igru ne mogu igrati time što PSN nije dostupan u tim državama koje su se vrlo lako mogle ograničiti, a sada niti ne mogu refund raditi jer je prošlo vrijeme za to.
Hipotetski, da Gearsi il Forza dođu na PS i da nakon 2-3 mjeseca Microsoft uvjetuje da moram napravit Xbox account da bih ih igro, stvarno ne vidim nikakav problem.
prayer Pa u tome i je kvaka, što sigurno nije problem, samo što sada ispada da su pokrali na desetke pa ako ne i stotine tisuće igrača koju više svoju igru ne mogu igrati time što PSN nije dostupan u tim državama
Kvaka je jedino ako netko "iz principa" odbije namjerno linkat accounte, a ne zato jer account ne može napraviti kod kuće. Jer ga može