Vi zbilja živite u nekoj paralelnoj Sony dimenziji majke mi, drugog objašnjenja nema! Znači službeno je na svijetu preko 190 zemalja, Sony podržava svoje servise u nešto više od 60 zemalja. Igra je dostupna globalno za apsolutno svakoga imala njegova zemlja PSN podršku ili ne, izdali su igru i zemljama koja bez PSN računa nije podržana te su svjesno uzeli novce, samo da bi sada mjesecima kasnije rekli da ju više neće moči igrati.
Igru nisu smijeli izbaciti na Steam ako nije bila u funkcionalnom stanju tj ako su bili svjesni da ju nećeš kasnije moči igrati bez PSN računa, ili su ju jednostavno trebali napraviti da ne bude dostupna za kupovinu u zemljama koje nemaju službenu podršku za PSN.
Ovo je mišljenje korisnika koji igru posjeduju i aktivno igraju. Vdio sam recenzije od ljud koji imaju preko 300h i svi govore isto.
https://www.reddit.com/r/Helldivers/ ovo je subreddit od službene igre gdje ima preko 1.2M članova i dalje svi govore isto, i unatoč tome što se toliko ljudi bune i što toliko ljudi viču da ne valja oni su prozvani idiotima od ekipa koja unatoč svemu i dalje ovakvo što brani iz meni razloga izvan svake pameti se i dalje pokriva po ušima i očima kao da sutra ne postoji.