solidmerlin Jesi li igrao prvi dio?

Počeo, nisam se mogao natjerati igrati zbog borbe. + sam igrao u nekom razdoblju gdje mi nikako nije pasala (mislim da sam je upalio nakon 5-6 open world igara).

Flipper iskreno meni je borba jos gora u dvici. Oduzeli su stab tipku pa ubod mozes raditi samo ispod pasa. Zato sam presao na cekic i stit mada nosim i 2 dobra maca.

Probaj prvo jedinicu zavrsiti. Pored svih frka u igri moras se izboriti i sa 30fps. Ljubav boli. Ljubav na zadnji pogled. Ali je igrivost na max, uvuce te ko vulva.

Flipper borba nikad laksa. Udjes u klinč izguraš ga i 1 šotaš cekičem. Funkcionira na svakog protivnika.

Archer doslovno skine kacigu ubije

Posaljes kera srusis lika ubijes ga

Jases konja pogodis ga macem dok letis i ubijes ga

Nauceni ste pritiskati R1 za pobjedu

Zaboravi komboe kurce palce. Klinč gurnea ga free headshot.

Eto, tko može, neka sačeka ogromni patch. Balansiranje, QOL promjene, fixevi…
    Čak i ja razmišljam sačekat taj patch za nastavak igre iako nisam imo nikakih problema

Najbolji lik u KCD2. Smijesan, energican, apsolutno kul, klaustrofobican, odvazan itd. Hans Capon. Koja legenda. Upravo su mu saopstili da se

ženi a on pojma nema Ha-Ha-Ha

Maloprije sam završio jedan sidequest, gdje se na kraju odvila ova scena iz filma

💪😁

Izgleda da sam brejkao ekonomiju igre 🙁. Kupio sam najjači armor koji sam mogao naći u kuttenberg, imam viška grošena, a još imam hrpu geara u stashu, koji ne mogu prodati, jer je vendorima nestalo para.

I to samo zato što sam naletio na jedno selo na drugoj mapi. Sve je postalo prelagano, zbog čega je igra izgubila malo na čari. Imam oko 68 sati, a nisam ni blizu kraja pretpostavljam.

Definitivno je bilo najbolje iskustvo dok sam još bio na prvoj mapi i nikad nisam imao više od 500 grošena u džepu, i nosio neki prosječni armor.

Ne kužim baš kako misliš da si brejkao ekonomiju igre jer ekonomija igre je identična od starta. Doslovno ti se ovo može dogoditi nakon par sati igranja na startu ako si svladao otvaranje hard i very hard vrata i škrinji i ideš krast okolo.

To što imaš hrpu love ne mijenja skoro pa ništa, osim što si možeš nakrcat blacksmith/armor/cobbler… kitove, pa je lakše obnavljat opremu, odnosno brže - ne moraš jahat okolo do majstora po mapi.

Bolji armor naravno da olakšava fight, možeš izdržat koji hit više, ali igra ti je postala "prelagana" jer si sad već upgrejdan u skillovima i perkovima preko 20 bez problema. Neki perkovi su baš OP. Ja sam preko 90h, tek sam došao u Kuttenberg, ali realno, uložio sam hrpu vremena u vježbanje, pa ne osjećam da mi doživljaj igre pada jer je Henry jači.

Ovaj patch šta dolazi če valjda i ekonomiju balansirat.

Ja sam odlučio sačekat par dana da to stigne

milicevic87 I to samo zato što sam naletio na jedno selo na drugoj mapi

Daj jos koji info o selu. Da odem na kafu tamo.

ThomasAAnderson mislim da je ono selo u drugoj mapi ko unlimited money cheat. Jedini razlog zašto nemam trenutno više od 7k grošena je taj, što je vendorima nestalo para i što sam (najvjerojatnije) najskuplji gear već pokupovao.

Ne smeti meni što je Henry jači, nego što imam osjećaj što sam prodajom ukradenog armora to nekako prebrzo stekao.

Svakako mi je bilo najbolje iskustvo dok sam si morao "zaraditi" bilo šta u igri, bilo to branjem cvijeća za alchemyju, ubiti bandite zbog par sitnih grošena, ili kovati mačeve, prodati pa da si mogu priuštiti idući ručak, prenoćište, kupanje, itd.

Edit:

@solidmerlin poslao sam ti u private message, da drugima ne spoilam.

85h jos u drugoj regiji, ovako lockinan u openworld nisam bio jos od RDR2

Javite ako će tko prodavati. Zasad sam našao polovnu za €60 i dok platim poštarinu ode na €70.

Ipak nisam toliko op kao što sam mislio. Sinoć naletio na par dezertera kumana. Imam full plate armor, a prvi vojnik me pogodi u lice prvim udarcem, te mi uzme pola healtha. Ja spustim visor helmeta, opet me pogodi. A jbte, kud nađe rupu.

Jedva sam živu glavu izvukao.

Kasnije zbog jednog questa idem u kamp sigismunda, moram nekog lika pobjediti u duelu. Sa polearm, 1h i shield te longsword. Prva runda bila s polearm, a kako sam se stalno borio samo s longswordom, polearm exp mi je bio na minimum. I kad bi ga jednom uspio pogoditi, nebi mu ni mrvicu zdravlja uzelo. Morao sam se predati, jer mi se oružje polomilo.