- Uređivano
Upravo sam vratio Pebblesa besplatno. Sad sam ko na konju . Inace sa ovim konjem sam presao cijeli KCD1.
Nabavio sam i krevet za sejvanje.
Upravo sam vratio Pebblesa besplatno. Sad sam ko na konju . Inace sa ovim konjem sam presao cijeli KCD1.
Nabavio sam i krevet za sejvanje.
doktor1 Pa ukradi konja i vozi
Stvarno si zapeo za te cigane i konjokradicu. XD
Ja sam skužio od doktorovih postova da treba sve kod cigana. Tamo sve naučiš, prodaš i onda ide. Ukradeš konja, idi kod cigana i prodaj. Ne znaš se boriti? Ide kod cigana da te poduče. Nemaš sta jebat u igri? Idi kod cigana, dat ce ciganka.
Flipper Nemaš sta jebat u igri? Idi kod cigana, dat ce ciganka.
Ili cigan.
Btw nemojte ignorirati side questove i čim više pričanja s razno raznim NPCevima, ima jedna genijalna s pijanim mađarima u šumi jako rano u igri. Nema nekakvog legendary loota ili perka na kraju, samo genijalno napisan scenarij i osmijeh od uha do uha ispred monitora.
Cigani nemaju para. Za prvog konja koji sam ukrao, on mi dao oko 350 grošena za njega.
Ukradem noću nekog drugog konja, jer sam vidio da dosta vrijedi. Hoću ga prodati, a on nema grošena. Ajd ništa onda, neka mi ga bar prepiše na mene, jer je dost bolji od Pebblesa, kad ono mali cigo traži za tu uslugu preko 1100 grošena . Dobiti ćeš 1100 kur**, a ne grošena.
Konja sam odveo u šumu, zaklao, pa prodao u dijelovima.
Moraš od cigana/trgovaca nešto kupiti, a kad kupuješ dodaj još malo, napojnicu. Reputacija će ti rasti i dalje će ti nuditi bolje cijene. Također, ako kupiš od nekoga i potrošiš njegov budžet, piše kod kupnje koliko imaš ti, a koliko trgovac, treba par dana u igri da mu se resetira lova (da u meduvremenu opet zaradi).
A za konje ovisi i kakav je, imaš za pogledat statse i cijenu svakog konja dok dođeš do njega, neki su jadni/jeftini, neki mrcine/skuplji.
Ja uletim uvijek kod trgovaca i kupim neku glupost čisto da kupim, najjeftinije moguće za 0.6 grošena, ali platim mu 1 grošen da mi reputacija kod njega i goodwill brže raste. Odi u pregovore, ali dodaj malo više.
Ovi zadnji komentari su bas Kingdom Copper Deliverance
ThomasAAnderson Ili cigan.
Cigo A:"jebem ti tata!"
Cigo B:"a mama?"
Cigo A:"I njega isto!"
Obišao sam pola mape dok sam našao Muttavog kera ali na kraju odlican quest.
Jedan od koraka questa je zbrinjavanje lika ali tada nisam znao i ostavim ga u sumi da lezi, kontam ko te yebe, side quest. Kasnije saznam od drugog da mi on treba.
Trka nazad u sumu, jel ziv
Ali prica i zadatci su beton, koja rezija. Hermit i Semine lost wagon jucer zavrsio, kakve razvaljotke!
Jos se nisam petljao u cigaska posla osim prvog treninga.
U ciganskom kampu sa cumansima koji su razorili Skalitz? Onaj brkati šta bude u prčiji u Troskovitzu
I nakon te pijanke kada sam išo po još alkohola sam sreo Mutta, svog psa, a quest za baš ga nać nisam završio jer je posto naporan
doktor1 Tako je, sprijateljio sam se s njima i napio. Vrijedilo je teškog mamurluka.
doktor1 I nakon te pijanke kada sam išo po još alkohola sam sreo Mutta
SPOOOOOILER
Ja sam po njega išao odmah, prvo. Na početku igre kad još radnja ne krene i kod jezera kampiraš s svojima sam se igrao s Muttom i jedan od promptova je bio da mu daš da traga. Zapamtio sam to i nakon što su krenuli questovi sam pokupio dva šala i reko sebi, hmm Mutt bi mi mogao njuhom pomoći u pretragi. Tako da sam išao njega odraditi prvo i pomoglo je!
Evo nakon blizu 40 sati, napokon sam otišao u svatove. Mislim da sam skoro sve važnije sidequestove riješio.
milicevic87 Ja još nisam otišao
Svako malo iskoči neki novi quest/tip/task i ode vrijeme
Ja sam jucer zavrsio svadbu i realno koliko se pricalo po selu o njoj podbacila je glamurom i brojem svatova. Bas je oskudna bila s obzirom na hype u selu. Tu sam ostao malo razocaran.
Sa stajalista questa bilo je ok. Majka neke stidne trapave djevojke, koju nece niko, me zamolila da plesem sa kcerkom. Gazala me po stopalima tokom plesa a onda pozvala u sijeno. Kasnije je pitam kako je bilo, kaze ona ONAKO.
Nakon toga ide Trosky quest koji je bas mukotrpan, najtezi do sad. Vrlo otvoren i zapetljan. Ali rijeseno. 18h igranja do sad.
Nakrao sam se u dvorcu na jednom mjestu da ne mozemo ponjeti dva konja i ja. Moram sad to rjesavati…
doktor1 da
Jednostavno mi je toliko dobar svijet i sidequestovi, da sam morao izvući sve što nudi. Sidequestovi su mi na nivou witchera 3, ako ne čak i bolji. Ostalo mi je još par nevažnih sitnica. To ću možda, kad ne budem više imao šta raditi.
doktor1 Sada ima zanimljivih questova. Onaj kamp od Sigismunda izgleda vrh
Jedva čekam.
solidmerlin Nakon toga ide Trosky quest koji je bas mukotrpan, najtezi do sad. Vrlo otvoren i zapetljan.
Joj baš naporan quest. Imam oko 1-3 sata vremena igrati nakon posla, i cijeli game session sinoć je otišao na taj glupi quest. Dok sam ja skužio kako/šta/gdje. I još ono zvono u pozadini ti dodaje pritisak.
solidmerlin nEMa BugOVa
Ima jos toga, npr negdje je zabranjen ulaz. Ti se lijepo dogovoris ili platis da te puste. Uđes unutra on za tobom i gonja te za neovlasten ulazak.
Ili lik koji se kliza na guzici po cesti, mislim da imam video, kako se stavlja ovdje?
Današnja pustolovina.
Po prici, savladaju me i kidnapuju na tajnu lokaciju, podrum. HP mi je mozda na 20%. Ispituju me dvojica, prepoznamo se, na istoj smo strani, sve kul, pricamo. ZA cijelo vrijeme animacije iza mene strazar gliča i trza na mene. Zavrsava animacija, ustajem a on me napada. Ova dvojica nista. Ne znam kuda izaci, ne mogu se boriti nemam HP, poginem. Iduci put se predam i platim kaznu. Kaze strazar iduci put obuzdaj kera. Kontam wtf, kad vidim njega lezi na stepenicama, odakle ga unutra… Jedva sam nasao izlaz i kuce.
solidmerlin Mutta sam dulje tražio nego što sam ga vodio sa sobom, baš je volatilan element i imao sam dojam da bi se kad tad dogodila neka takva glupost kakvu si sad naveo. Plus što je pokvaren njegov obedience level, piše različito na dva mjesta. I kad ga pokušam nahranit suhom hranom (koju većinom nosim), hrana se skotrlja od Troskyja do Troskowitza.
Houndmaster skill sam levelao dovoljno (i to više kroz knjige nego kroz igru s Muttom) samo da dobijem onaj perk da psi ne laju na mene, a Mutt odmara kod birtije.
Šta kažete, da kupim?
Mutta se treba riješit ako se nešto ide riješit stealthom jer će ga ovi vidjet i samo smeta
doktor1 bila je borba i onda me samo prebacilo na drugu lokaciju u kucu.
doktor1 Mutta se treba riješit ako se nešto ide riješit stealthom jer će ga ovi vidjet i samo smeta
Da, veliš mu "Stay" prije nego kreneš, inače će ga vidjeti ljudi. Za druge pse ima perk da ne laju na njega.
Koristan je jako kad te napadne 3+ u isto vrijeme, pogotovo ako imaš više perkova s njima, pa je on jači i duže se zadrži u borbi.
Ja sam za sad stvarno oduševljen koliko malo bugova/glitcheva sam imao u 80 sati, na prste jedne ruke. Na XBOX X igram.
solidmerlin jel' se može ta sisata nategnut?