- Uređivano
Šta kažete, da kupim?
Šta kažete, da kupim?
Mutta se treba riješit ako se nešto ide riješit stealthom jer će ga ovi vidjet i samo smeta
doktor1 bila je borba i onda me samo prebacilo na drugu lokaciju u kucu.
doktor1 Mutta se treba riješit ako se nešto ide riješit stealthom jer će ga ovi vidjet i samo smeta
Da, veliš mu "Stay" prije nego kreneš, inače će ga vidjeti ljudi. Za druge pse ima perk da ne laju na njega.
Koristan je jako kad te napadne 3+ u isto vrijeme, pogotovo ako imaš više perkova s njima, pa je on jači i duže se zadrži u borbi.
Ja sam za sad stvarno oduševljen koliko malo bugova/glitcheva sam imao u 80 sati, na prste jedne ruke. Na XBOX X igram.
solidmerlin jel' se može ta sisata nategnut?
Flipper vazna je za pricu, jos uvijek je gonjam i nadam se. Sad mi je zadala neki zadatak, da joj pomognem u Kuttenbergu. Da vidis Kuttenberga, ko Tilted Towers.
Jesi li igrao prvi dio?
solidmerlin Jesi li igrao prvi dio?
Počeo, nisam se mogao natjerati igrati zbog borbe. + sam igrao u nekom razdoblju gdje mi nikako nije pasala (mislim da sam je upalio nakon 5-6 open world igara).
Flipper iskreno meni je borba jos gora u dvici. Oduzeli su stab tipku pa ubod mozes raditi samo ispod pasa. Zato sam presao na cekic i stit mada nosim i 2 dobra maca.
Probaj prvo jedinicu zavrsiti. Pored svih frka u igri moras se izboriti i sa 30fps. Ljubav boli. Ljubav na zadnji pogled. Ali je igrivost na max, uvuce te ko vulva.
@fensisuperstar cemo im reci da je archer OP u igri?
Flipper borba nikad laksa. Udjes u klinč izguraš ga i 1 šotaš cekičem. Funkcionira na svakog protivnika.
Archer doslovno skine kacigu ubije
Posaljes kera srusis lika ubijes ga
Jases konja pogodis ga macem dok letis i ubijes ga
Nauceni ste pritiskati R1 za pobjedu
Zaboravi komboe kurce palce. Klinč gurnea ga free headshot.
Eto, tko može, neka sačeka ogromni patch. Balansiranje, QOL promjene, fixevi…
Čak i ja razmišljam sačekat taj patch za nastavak igre iako nisam imo nikakih problema
Izgleda da sam brejkao ekonomiju igre . Kupio sam najjači armor koji sam mogao naći u kuttenberg, imam viška grošena, a još imam hrpu geara u stashu, koji ne mogu prodati, jer je vendorima nestalo para.
I to samo zato što sam naletio na jedno selo na drugoj mapi. Sve je postalo prelagano, zbog čega je igra izgubila malo na čari. Imam oko 68 sati, a nisam ni blizu kraja pretpostavljam.
Definitivno je bilo najbolje iskustvo dok sam još bio na prvoj mapi i nikad nisam imao više od 500 grošena u džepu, i nosio neki prosječni armor.