Taktika hijena. I valuta se u nas kaze Groša.
Kingdom Come: Deliverance II
escoban mislis na KCD1. Ja sam alergican na 30fps ali ovdje bez po' muke. Samo mi trzavo prvih 10sec. Ne znam kako sam to potisnuo.
renda Kak mozete tavku igretinu krenut od drugog nastavka, ne kuzim. Prvi dio je stvar opce kulture, remek djelo gaminga( osim borbe koja je meh).
Ne bih baš rekao da je samo problem u borbi u prvom djelu, a ona je priličan problem kad je enemya više od 1. O luku i strijeli da ne pričam.
Svi sustavi su nepotrebno zakomplicirani ili loše izvedeni, do granice teške frustracije, najviše zato jer direktno utječu na istraživanje i imerziju. Htjeli su što više toga približiti realizmu, ali da mi se realistično htjelo zajebavati s potrganim hlačama u šumi, otišao bi u šumu.
Najveći problem koji imam je da sat vremena real time igranja izgleda ovako svaki put - odlučim odraditi neki quest ili istražit neki dio mape, to traje 15, 20min uključujući fight koji se dogodio ili u questu ili me nešto napalo tokom putovanja. Sljedećih 40,45min igranja igre je - pregled zdravlja, zdravlja armora, zdravlja oružja, stamine, inventorya, planiranje i odlazak u kupku, apotekaru, krojaču, izrađivaču oružja, u armory, traderima, restoran na gablec… i tako stalno. Ali stalno. Ove mehanike potrošnje zdravlja, energije, glad, potrošnje opreme i oružja su toliko invazivne da uništavaju samo igranje igre i sve što nudi. Igra s ovim pretjerivanjem sama sebi podmeće nogu da se u njoj uživa još više.
A uživati se može jako puno jer je napisana vrhunski, kreirani svijet i setting su izrazito zanimljivi i atmosfera je odlična.
Ali uživati se može pola sata, pa sljedećih pola sata obavljaš kućanske poslove i tako ukrug.
- Uređivano
solidmerlin Pa da KCD1, nerazumim se u dev. igri, ali nekuzim zasto se neizbaci patch sa unlockanim frameovima za nove konzole jel za to potrebno masu posla? Razumim za Rdr2 i Bloodborne jer sam 300%siguran da ce kad tad doci remakeovi ili remasteri na kojima ce tit zaradivat. No nevirujem da ovi imaju takve planove za KCD1.
milicevic87 Kako sam šetao okolo i brao cvijeće
Pa nije ni čudo što te svi jebu.
ThomasAAnderson Najveći problem koji imam je da sat vremena real time igranja izgleda ovako svaki put - odlučim odraditi neki quest ili istražit neki dio mape, to traje 15, 20min uključujući fight koji se dogodio ili u questu ili me nešto napalo tokom putovanja. Sljedećih 40,45min igranja igre je - pregled zdravlja, zdravlja armora, zdravlja oružja, stamine, inventorya, planiranje i odlazak u kupku, apotekaru, krojaču, izrađivaču oružja, u armory, traderima, restoran na gablec… i tako stalno. Ali stalno. Ove mehanike potrošnje zdravlja, energije, glad, potrošnje opreme i oružja su toliko invazivne da uništavaju samo igranje igre i sve što nudi. Igra s ovim pretjerivanjem sama sebi podmeće nogu da se u njoj uživa još više.
Zna netko postoje li modovi da se ove stvari fixaju? Možda bih i jednog dana probao, ali ovo bi me definitivno odbilo od igranja.
- Uređivano
escoban i ja sam kukao tako sto ne izbace 60fps patch ali eto prevazišao sam.
"Pljuvao" sam igru kao ThomasAAnderson ali sam je pobjedio. Moras naci smiraj duse i intelekt na max.
- Uređivano
Kao prvo, tražim biljke za šnaps da mogu saveat igru. Kao drugo, otključao sam perk pomoću kojeg dižem strength dok berem cvijeće. Ubijem jednim udarcem dvije muhe.
Prošlo je vrijeme dok su se svi iživljavali na meni, sad je došao na mene red da j*bem sve okolo.
Imas opciju save and quit netriba ti rakija
milicevic87 ja sam da me jebes, bral cvijece sigurno 2 sata u komadu bas zbog dizanja dva statsa skoro istovremeno i bas sam uzival.
- Uređivano
escoban kad pogines vraca te na zadnji krevet. Ne treba ti ni to. Series X ima odlicnu opciju quick resume a na ps5 samo stavis konzolu na sleep.
milicevic87 Za treću muhu imaš i "Flower power" perk, mislim da je pod Survival. Ako imaš više od 30 biljaka u inventoryju, karizma ti se broji kao 2 više.
Ali treba prešat biljke, inače postanu trule
Ja za sada samo kradem po noći, i čekam da mi prođe vrijeme pa da mogu prodat. Do tad se hranim po tuđim ranglama i bježim od svih, i oni od mene jer sam prljav i smrdim kao tvor.
Kada prodam vruću robu vraćam se kao kralj.
- Uređivano
Jucer dosa u Kuttenberg i moram reci da skidam kapu devovima, za 40milj budzet ovako dobra, detaljna i velika igra svaka cast. Drugi devovi bi se trebali sramit.
Zelim im +10milj prodani igri