ThomasAAnderson Najveći problem koji imam je da sat vremena real time igranja izgleda ovako svaki put - odlučim odraditi neki quest ili istražit neki dio mape, to traje 15, 20min uključujući fight koji se dogodio ili u questu ili me nešto napalo tokom putovanja. Sljedećih 40,45min igranja igre je - pregled zdravlja, zdravlja armora, zdravlja oružja, stamine, inventorya, planiranje i odlazak u kupku, apotekaru, krojaču, izrađivaču oružja, u armory, traderima, restoran na gablec… i tako stalno. Ali stalno. Ove mehanike potrošnje zdravlja, energije, glad, potrošnje opreme i oružja su toliko invazivne da uništavaju samo igranje igre i sve što nudi. Igra s ovim pretjerivanjem sama sebi podmeće nogu da se u njoj uživa još više.

Zna netko postoje li modovi da se ove stvari fixaju? Možda bih i jednog dana probao, ali ovo bi me definitivno odbilo od igranja.

escoban i ja sam kukao tako sto ne izbace 60fps patch ali eto prevazišao sam.

"Pljuvao" sam igru kao ThomasAAnderson ali sam je pobjedio. Moras naci smiraj duse i intelekt na max. 🤓

Flipper

Kao prvo, tražim biljke za šnaps da mogu saveat igru. Kao drugo, otključao sam perk pomoću kojeg dižem strength dok berem cvijeće. Ubijem jednim udarcem dvije muhe. 💪😁

Prošlo je vrijeme dok su se svi iživljavali na meni, sad je došao na mene red da j*bem sve okolo.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

milicevic87 ja sam da me jebes, bral cvijece sigurno 2 sata u komadu bas zbog dizanja dva statsa skoro istovremeno i bas sam uzival.

escoban kad pogines vraca te na zadnji krevet. Ne treba ti ni to. Series X ima odlicnu opciju quick resume a na ps5 samo stavis konzolu na sleep.

milicevic87 Za treću muhu imaš i "Flower power" perk, mislim da je pod Survival. Ako imaš više od 30 biljaka u inventoryju, karizma ti se broji kao 2 više.

• renda

•  
      •  
      •  
      •  

doktor1 ja sam ih prodaval, zacas naberes pun k para.

doktor1 Ali neizgube kvalitetu kad su osusene? Kad sam radio potion Henry rece nesto u stilu “bilo bi bolje sa fresh herbs” sad nisam siguran jesam ubacio susenu biljku ili je normalna biljka kojoj je rok isteka…

Ja za sada samo kradem po noći, i čekam da mi prođe vrijeme pa da mogu prodat. Do tad se hranim po tuđim ranglama i bježim od svih, i oni od mene jer sam prljav i smrdim kao tvor.

Kada prodam vruću robu vraćam se kao kralj.

escoban

Kada se osuše ne gube kvalitetu.

Kada im kvaliteta padne tada dobiješ manje napitaka, npr ne 4 šnapsa nego, dva ili tri…

Btw, kočija za put između regija košta 200 grošena Ha-Ha-HaHa-Ha-Ha

U jednom smjeru

Ako bacate stvari po podu, NPCovi će ići prema njima i uzimat ih Ha-Ha-Ha

Ide jako

Jucer dosa u Kuttenberg i moram reci da skidam kapu devovima, za 40milj budzet ovako dobra, detaljna i velika igra svaka cast. Drugi devovi bi se trebali sramit.

Zelim im +10milj prodani igri

I ja baš malo švrljam po Kuttenbergu. kakav dizajn i koliko detalja!

Večeras igranje, nisam dva dana jer sam vikend bio na putu….

Meni treba doci igra u ovoj sedmici

Giphy - Waiting Patiently GIF by Justin

Nakon questa u okolici Kuttenberga dobila se nova oprema; htje me prevarit "humble knight" pa je sada gnojivo

Cijene u Kuttenbergu su ono…. 5000 grošena za armor itd…
      Sada se odlazi iz grada i vjerovatno se vraćem nakon 30 sati, hehe