• Gaming Diskusije
  • Koja igra vas je toliko dojmila da biste joj odmah po prelasku ostavili napojnicu?

Ne ostavljam ih nigdje..,. a tamo gdje je sramota ne ostaviti jednostavno ne koristim takve usluge, poput kafića. Ne ulazim u iste. Za mene je napojnica seljačizam, poput nošenja doktoru pršuta i vina.

Ostavljanje napojnice za igre…svakakve gluposti mi padnu na pamet ali tak neš nije nikada.

Ne sumnjamo da ti ne ostavljas nigdje…

prayer Ja sam shvatio kao i @[deleted], zato sam napisao loš primjer jer naravno da ne ostavljaš napojnice u MeGiću.

Moja napojnica je dok im kupim ionako preskupe igre.

Valheim. Ne samo zbog toga jer mi je igra dobra, nego jer developeri komuniciraju s community-em i slušaju ih kad im nešto predlože ili prijave. Također update-ti za igru dolaze svako malo.

Napojnice plaćam vbucksima.

Star Citizen je poznat po napojnicama, ja sam zadovoljan sa osnovnom verzijom i pratim dugogodišnji razvoj, to je isto čar😁

Igre koje su toliko uticale na mene su bile igre u periodu kad su developeri bili izrazito sretni ako njihova igra barem dospije na naslovne magazine nekog gaming casopisa, a kamoli se dobro proda.

Igre koje su se prodavale za tad pristojan broj novaca pružajući maksimalno iskustvo, zadovoljstvo i kvalitet.

Kako da dam napojnicu današnjim igrama kad su to sve poluproizvodi sa money grab šemama, ne nudeći apsolutno ništa zauzvrat. Ako im je 70 dolara za igru malo i nedovoljno od mene, debelo su se precijenili.

Kolika bi ta napojnica trebala onda biti? Prvom TLoU bih trebao dati onda najveću napojnicu ikad koliko me je očarala a ako joj dam po svojim mogućnostima tada bih se osramotio i koliko mi onda malo znači.

Ko ima viška kovanica slobodno. Neko je spomenuo i da taj novac ne ide onima koji su vam igru učinili takvom i ja se slažem sa time.

TITANXIS Ko ima viška kovanica slobodno. Neko je spomenuo i da taj novac ne ide onima koji su vam igru učinili takvom i ja se slažem sa time.

Jedna od najboljih "napojnica" je preporuka i cesta pohvala igre, to ujedno ucvrscuje kulturu u gamingu te održava masterpiece uratke bezvremenskim, ista stvar je sa glazbom i filmovima.

A i radio sam to na način da sam double dippao. Kupio igru iako je imam na PS+. Ili ako sam je kupio na Originu, ponovo na Steamu. Ili čak PC - PlayStation

Ima ih definitivno…

• Civilization VI
      • XCOM 2
      • Automata
      • Mass Effect
      • Diablo
      • Destiny
      • Tlou

Ja svakom kupnjom dajem 30% Gabenu sto nas je zaduzio HL serijalom.

Definitivno Final Fantasy IX i nadam se remakeu.

Pravo pitanje je kojoj sam se igri ja svidio pa da meni igra ostavi napojnicu