Koja igra vas je toliko dojmila da biste joj odmah po prelasku ostavili napojnicu?
Far Cry 5, God of War Ragnarok, Death Stranding
- Uređivano
Ja sam i više nego jednom kupio u raznim igrama one supporter packove gdje dobiješ skin ili badge (recimo u Deep Rock Galactic), ili bi jednostavno kupio neki kozmetički DLC pa se tako dodatno zahvalio za igru u kojoj sam uživao. Ali da ću samo tako dati napojnicu za digitalnu uslugu, mislim da neće ići. Nije ovo McDonald’s.
[deleted]
prayer pa ovo kako si napisao ispada da ti ostavljas napojnice u McDonaldsu, bar sam ja tako skuzio.
Ne ostavljam ih nigdje..,. a tamo gdje je sramota ne ostaviti jednostavno ne koristim takve usluge, poput kafića. Ne ulazim u iste. Za mene je napojnica seljačizam, poput nošenja doktoru pršuta i vina.
Ostavljanje napojnice za igre…svakakve gluposti mi padnu na pamet ali tak neš nije nikada.
Ne sumnjamo da ti ne ostavljas nigdje…
Moja napojnica je dok im kupim ionako preskupe igre.
Valheim. Ne samo zbog toga jer mi je igra dobra, nego jer developeri komuniciraju s community-em i slušaju ih kad im nešto predlože ili prijave. Također update-ti za igru dolaze svako malo.
Napojnice plaćam vbucksima.
Star Citizen je poznat po napojnicama, ja sam zadovoljan sa osnovnom verzijom i pratim dugogodišnji razvoj, to je isto čar
Igre koje su toliko uticale na mene su bile igre u periodu kad su developeri bili izrazito sretni ako njihova igra barem dospije na naslovne magazine nekog gaming casopisa, a kamoli se dobro proda.
Igre koje su se prodavale za tad pristojan broj novaca pružajući maksimalno iskustvo, zadovoljstvo i kvalitet.
Kako da dam napojnicu današnjim igrama kad su to sve poluproizvodi sa money grab šemama, ne nudeći apsolutno ništa zauzvrat. Ako im je 70 dolara za igru malo i nedovoljno od mene, debelo su se precijenili.
Kolika bi ta napojnica trebala onda biti? Prvom TLoU bih trebao dati onda najveću napojnicu ikad koliko me je očarala a ako joj dam po svojim mogućnostima tada bih se osramotio i koliko mi onda malo znači.
Ko ima viška kovanica slobodno. Neko je spomenuo i da taj novac ne ide onima koji su vam igru učinili takvom i ja se slažem sa time.
- Uređivano
TITANXIS Ko ima viška kovanica slobodno. Neko je spomenuo i da taj novac ne ide onima koji su vam igru učinili takvom i ja se slažem sa time.
Jedna od najboljih "napojnica" je preporuka i cesta pohvala igre, to ujedno ucvrscuje kulturu u gamingu te održava masterpiece uratke bezvremenskim, ista stvar je sa glazbom i filmovima.