• Gaming Diskusije
  • Koja igra vas je toliko dojmila da biste joj odmah po prelasku ostavili napojnicu?

Napojnice plaćam vbucksima.

Star Citizen je poznat po napojnicama, ja sam zadovoljan sa osnovnom verzijom i pratim dugogodišnji razvoj, to je isto čar😁

Igre koje su toliko uticale na mene su bile igre u periodu kad su developeri bili izrazito sretni ako njihova igra barem dospije na naslovne magazine nekog gaming casopisa, a kamoli se dobro proda.

Igre koje su se prodavale za tad pristojan broj novaca pružajući maksimalno iskustvo, zadovoljstvo i kvalitet.

Kako da dam napojnicu današnjim igrama kad su to sve poluproizvodi sa money grab šemama, ne nudeći apsolutno ništa zauzvrat. Ako im je 70 dolara za igru malo i nedovoljno od mene, debelo su se precijenili.

Kolika bi ta napojnica trebala onda biti? Prvom TLoU bih trebao dati onda najveću napojnicu ikad koliko me je očarala a ako joj dam po svojim mogućnostima tada bih se osramotio i koliko mi onda malo znači.

Ko ima viška kovanica slobodno. Neko je spomenuo i da taj novac ne ide onima koji su vam igru učinili takvom i ja se slažem sa time.

TITANXIS Ko ima viška kovanica slobodno. Neko je spomenuo i da taj novac ne ide onima koji su vam igru učinili takvom i ja se slažem sa time.

Jedna od najboljih "napojnica" je preporuka i cesta pohvala igre, to ujedno ucvrscuje kulturu u gamingu te održava masterpiece uratke bezvremenskim, ista stvar je sa glazbom i filmovima.

A i radio sam to na način da sam double dippao. Kupio igru iako je imam na PS+. Ili ako sam je kupio na Originu, ponovo na Steamu. Ili čak PC - PlayStation

Ima ih definitivno…

• Civilization VI
    • XCOM 2
    • Automata
    • Mass Effect
    • Diablo
    • Destiny
    • Tlou

Ja svakom kupnjom dajem 30% Gabenu sto nas je zaduzio HL serijalom.

Definitivno Final Fantasy IX i nadam se remakeu.

Pravo pitanje je kojoj sam se igri ja svidio pa da meni igra ostavi napojnicu

12 dana kasnije

da ide direktno developeru, onda bi još razmislil, al ovoj korporativnoj gamadi niti centa. isto ko da me pitaš kolko bi trinđe dal vlasti koja me ionak već pljačka. dal bi ono kaj sam u gta delal kad sam ju prošo.. metak u cijev i ajmo.