Brijac

Precijenjeno smeće iskreno, prije bih preporučio Nova 5P. Em ima bolju bateriju i bolji mikrofon i to upola cijene. Ako novci nisu pitanje Astro 50X.

Ako budžet nije ograničen, definitivno Audeze Maxwell. Koristim ih godinu dana i najbolji headset koji sam koristio. A odlične su i za slušanje muzike.

prayer

Ja sam ih probao i bile su mi stvarno top. Može i Nova 5P, samo nek je Arctis što se mene tiče.

Brijac

Koristio sam ih i ja nekih 10 dana dok ih nisam vratio nazad. Zvuk je bio dobar, ali ta zajebancija sa baterijama svakih 10h me dotukla. Sad fino imam Arctis 50X - em ima praktički mikrofon studio kvaliteta, em ima barem duplo bolji zvuk i glasnoću, em je sidetone 5 puta jači i što je najvažnije ima dock pa kada završiš snjima stavis ih na mjestu , napune se i sljedeći out kad igras imaš do 20h igranja u jednom punjenju i sve to za 100€ ekstra naspram Nova Pro. Jedino po čemu je Arctis bolji jest po udobnosti.

prayer Arctis 50X

Astro 😃

A gle, ako im pare nisu problem i žele frendu baš top top uzeti onda neka gledaju te Astro 50X, ja imam iskustva samo s Arctis pa ništa drugo ni ne mogu preporučiti.

novikorisnik123 Koje su to orginal ps slusalice sta idu uz konzolu? Imam Elite imaju fantastican zvuk za tu cijenu, fali im malo dubine tako da ako planira slusat muziku sa njima one nisu dobre ali za gameing su i vise nego dobre. Jos je minus sta nemaju noisecancel i sta postoji neki bug pa se povremeno same odlogiraju od konzole.

Imao sam obične Pulse 3D i bile su blagi šrot šta se tiče plastike i ear cupova, na kraju balade plastika je pukla a umjetna koža je stalno ispadala skupa sa spužvom. 3D zvuk je bio solidan za igranje.

Sad trenutno imam Pulse Elite i daleko su bolje kvalitetom izrade, 3D zvuk je moguće puno preciznije naštelati.
        Uz to imam i Sony WH 1000 XM4 koje imaju praktički perfektan noise cancelling i još par vrlo naprednih QoL featurea, ali nekako mi nisu za plejku, više za PC.

Mislio sam na PS Pulse Elite kao orginalne slušalice koje idu uz konzulu. No, da sumiram ili Astro 50x ili Arctis Nova 5x. I pašu uz PS 5 Pro ? Hvala.

9 dana kasnije