Izbori 2024 šš·
- UreÄivano
TITANXIS Kada pogledamo da je prosjecna placa u HR izmeÄu 1000-1500e, a gdje ipak vecina ima placu prema manjem iznosu ja se Äesto zapitam nakon par min voznje Zagrebom kako ljudi uspijevaju imati takva skupa vozila, vlastite stanove, idu na more i zimovanja. Poneki Äak imaju i aprtmane.
O punim kaficima u podne za vrijeme radnog tjedna da ne spominjem.
Uz to kako kazes, svake godine rekordne potroŔnje za blagdane.
Mora da svaki drugi radno sposobni covjek radi barem 2 posla, jer po svemu statistika ne drži vodu ili sam ja lud.
Jel to ludi Zoka MilanoviÄ uzeo u 5. i 6. izbornoj. To je vijest dana.
Svake izbore se Äudim koliko smo glup narod.. moram prestati.
GLASAJ ZA DRAGANA!11!!1!
- UreÄivano
Nadam se da Äe Dragan Primorac osvojiti izbore evo ovih dana maksimalno mobilizirao ljude da daju glas Primorcu ā¦
Evo danas je suÄeljavanje pa gledaj slobodno tko Äe pobjedit.
PoÄinje MilanoviÄeva veÄera. Pojest Äe Drageca u politiÄkom smislu.
TITANXIS Stari moj za sada Primorac dere jakoā¦
MilanÄe je mislio da ce ovo biti piece of cake.
DraganÄe ima sve zapisano i pripremali su ga.
resident_evil Fakat se vidi.
I dalje mislim da Milan pobjeÄuje, ali Primorac se pripremio izvanredno.
I jedan i drugi govore svaŔta jedan protiv drugog i pitaj boga kaj je od toga istina.
Ako obojica govore istinu onda jao si ga nama.
TITANXIS Mene je sram ovo gledat.
Super se drži Primorac.
Gospodine MilanoviÄu vi možete samo sanjati o pozicijama na kojima sam ja bio
Gospodin MilanoviÄ je Predsjednik Republike Hrvatske.
Äank profesor
Samo mi je zao sto necemo imati precjednicoouuuu
Ne znam, prije Äu vjerovat nekim Milojkovim tezama nego DraganÄevim. Jednostavno mi viÅ”e sjeda lik i slažem se sa dosta njegovih stavova. Druga je stvar Å”to je puno previÅ”e upadal u rijeÄ. Ne bih ni ja imal neÅ”to poÅ”tovanja prema Primorcu, al predsjednik si i ovo ipak treba malo dostojanstvenije odigrat.
DoduÅ”e, nisam gledal od poÄetka, navodno je i Primorac isto tak seruckal.
Ali, i da izbacim iz jednadžbe to Å”to preferiram MilanoviÄa te da izbacim prijezir prema svemu Å”to ima veze sa hdz-om, prisralo bi mi se od koliÄine jeftine patetike i licemjerja koje Primorac pokuÅ”ava prodat. Ne bih dao glas takvom liku pa da mi prislone piÅ”tolj na glavu.