Izbori 2024 🇭🇷
Jesam i razočaran izborom ali nadam se preokretu u drugom krugu nekim golom u 95 minuti
HideooKoojima Jedino ak ga ti primis i ak nema veze s izborima. Kreni noge sirit
- Uređivano
TITANXIS Među najskupljim zemljama smo u EU a kupovna moć slabi. Neračunaj kredite i otplate na rate. Idemo prema dolje a pojedinci se uzdižu.
U hrvatskoj se nikad ne živi bolje nego danas. Standard nikad viši, troši se nemilice, a hrvati su full blizu prosjeka EU. Stvarno dobro živimo.
Sad baš rekli da je Dragan Primorac potrošio oko 770 tisuća eura za svoju kampanju i to je sad bačen novac u vjetar jer Zoran će vjerojatno pobjedit.
- Uređivano
TITANXIS Kada pogledamo da je prosjecna placa u HR između 1000-1500e, a gdje ipak vecina ima placu prema manjem iznosu ja se često zapitam nakon par min voznje Zagrebom kako ljudi uspijevaju imati takva skupa vozila, vlastite stanove, idu na more i zimovanja. Poneki čak imaju i aprtmane.
O punim kaficima u podne za vrijeme radnog tjedna da ne spominjem.
Uz to kako kazes, svake godine rekordne potrošnje za blagdane.
Mora da svaki drugi radno sposobni covjek radi barem 2 posla, jer po svemu statistika ne drži vodu ili sam ja lud.
Jel to ludi Zoka Milanović uzeo u 5. i 6. izbornoj. To je vijest dana.
Svake izbore se čudim koliko smo glup narod.. moram prestati.
GLASAJ ZA DRAGANA!11!!1!
- Uređivano
Nadam se da će Dragan Primorac osvojiti izbore evo ovih dana maksimalno mobilizirao ljude da daju glas Primorcu …
Evo danas je sučeljavanje pa gledaj slobodno tko će pobjedit.
Počinje Milanovićeva večera. Pojest će Drageca u političkom smislu.
TITANXIS Stari moj za sada Primorac dere jako…
Milanče je mislio da ce ovo biti piece of cake.
Draganče ima sve zapisano i pripremali su ga.
resident_evil Fakat se vidi.
I dalje mislim da Milan pobjeđuje, ali Primorac se pripremio izvanredno.
I jedan i drugi govore svašta jedan protiv drugog i pitaj boga kaj je od toga istina.
Ako obojica govore istinu onda jao si ga nama.
TITANXIS Mene je sram ovo gledat.
Super se drži Primorac.
Gospodine Milanoviću vi možete samo sanjati o pozicijama na kojima sam ja bio
Gospodin Milanović je Predsjednik Republike Hrvatske.
đank profesor
Samo mi je zao sto necemo imati precjednicoouuuu
Ne znam, prije ću vjerovat nekim Milojkovim tezama nego Dragančevim. Jednostavno mi više sjeda lik i slažem se sa dosta njegovih stavova. Druga je stvar što je puno previše upadal u riječ. Ne bih ni ja imal nešto poštovanja prema Primorcu, al predsjednik si i ovo ipak treba malo dostojanstvenije odigrat.
Doduše, nisam gledal od početka, navodno je i Primorac isto tak seruckal.
Ali, i da izbacim iz jednadžbe to što preferiram Milanovića te da izbacim prijezir prema svemu što ima veze sa hdz-om, prisralo bi mi se od količine jeftine patetike i licemjerja koje Primorac pokušava prodat. Ne bih dao glas takvom liku pa da mi prislone pištolj na glavu.
Zamorceva kampanja je ista sdp-ova kampanja - samo kenjaj po protivniku. Vidjeli smo kud je to dovelo sdp.
I meni se čini da ni Biomotovi mobilizirani bosanci neće biti dovoljni da se ovo osvoji. Valjalo bi priskočiti dobroj staroj nekromanciji jer samo mrtvi mogu izvući Dragana iz mulja.
Milanče je sirovina ali je za Dragančeta institucija. Razumijem ove što hvale Primorca jer HDZ ali brate, treba reći kad je netko idiot.
ikral ne treba. IQ mi opada kad ga čujem na tvu.
Milanović je za Primorca na višoj razini postojanja.
Da ne bude sve crno o Draganu - https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/lauc-primorac-nije-lopov-on-i-ja-odrekli-smo-se-profita-od-7-milijuna-kuna-na-dan/2631092.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Više od njihovog moralnog kodeksa mi je fascinantno koliko država može svjesno ići u gubitak novca s ovakvom praksom. I onda da njima prepustim nekratninu za iznajmljivanje na duži rok nakon što uskoro uvedu novi porez. Pa jedino ako sam posve lud.
Ovaj Zamorac baš želi da ovo budu IzboDi 2024 i da on pobjedi.
foggy Zamorac
Šta je sa ovim sinčićem poduzetnika jednog hotela iz Hercegovine, jesu li ga prikopčali na aparate, zna li se šta?
wooddiebone Na facama im se vidi da su znanstvenici.
Kakve ljige…
wooddiebone buduci ministri