Izbori 2024 🇭🇷
Jeste izašli na izbore?
Jesam, ali izlaznost je žalosna.
Ha ne mogu ni kriviti ljude, ja isto polako odustajem od ove države.
Prošli izbori su imali dobru izlaznost. Na ove realno nemaš što izlazit, nikad nije bio jasniji pobjednik
Predsjednički u prvom krugu nisu nikad zanimljivi.
Jesam i razočaran izborom ali nadam se preokretu u drugom krugu nekim golom u 95 minuti
HideooKoojima Jedino ak ga ti primis i ak nema veze s izborima. Kreni noge sirit
- Uređivano
TITANXIS Među najskupljim zemljama smo u EU a kupovna moć slabi. Neračunaj kredite i otplate na rate. Idemo prema dolje a pojedinci se uzdižu.
U hrvatskoj se nikad ne živi bolje nego danas. Standard nikad viši, troši se nemilice, a hrvati su full blizu prosjeka EU. Stvarno dobro živimo.
Sad baš rekli da je Dragan Primorac potrošio oko 770 tisuća eura za svoju kampanju i to je sad bačen novac u vjetar jer Zoran će vjerojatno pobjedit.
- Uređivano
TITANXIS Kada pogledamo da je prosjecna placa u HR između 1000-1500e, a gdje ipak vecina ima placu prema manjem iznosu ja se često zapitam nakon par min voznje Zagrebom kako ljudi uspijevaju imati takva skupa vozila, vlastite stanove, idu na more i zimovanja. Poneki čak imaju i aprtmane.
O punim kaficima u podne za vrijeme radnog tjedna da ne spominjem.
Uz to kako kazes, svake godine rekordne potrošnje za blagdane.
Mora da svaki drugi radno sposobni covjek radi barem 2 posla, jer po svemu statistika ne drži vodu ili sam ja lud.
Jel to ludi Zoka Milanović uzeo u 5. i 6. izbornoj. To je vijest dana.
Svake izbore se čudim koliko smo glup narod.. moram prestati.