Dr. Hebrang je priznao u jednom podcastu da kad je on bio kandidat da su mu nudili listiće sa glasovima i da se izbori namještaju.
Mislim da se ništa nije promjenilo u vezi toga. Kada je npr. mister Mikšić bio kandidat htio je svoje ljude iz tima da samo nadgledavaju brojanje pa im nisu dopustili. Muljaža onda i sada. Prema tome koliko onda naša izlaznost na izbore ima nekog utjecaja na ishod. Rekao bih 0 %, odnosno da se zadovolje logistički pokazatelji koliko ljudi glasalo a koliko nije.
A mi imamo osjećaj ponosa što smo sudjelovali u demokratskim izborima i naš glas je pridonio nečemu.
Sudeći prema svemu opet će pobjediti mister Milanović jer mislim da je HDZ namjerno stavio najlošijeg kandidata za utrku. Nema šanse protiv Milanovića nikakve a da je primjerice Primorac u nekoj drugoj stranci a ne u HDZ bio bi među ovih 5 %.
I HDZ-u i SDP-u paše ovakva status quo pozicija. Obje stranke su zadovoljene nekim vidom vladavine. HDZ daje premijera a SDP predsjednika i obratno i tako to ide u krug punih 20-tak godina.