Tzereen Hvala ti, ali ok je. Ako nekima toliko smetam, znam da imam stav. Puno bi me vise smetalo da ga nemam. Uostalom, kada vidim tko me proziva, dovoljno je da me ne dira.
Glasac DP-a me proziva o moralu, a glasa za stranku cija se kampanja temelji na anti-srpskoj retorici, Domovinskom ratu i Vukovaru. Glasaci HDZ-a se rugaju s odlaskom iz zemlje jer im je koncept posljedica prekompliciran za shvatiti. Covjek u penziji koji se sprda jer misli da je njemu dobro, a ne razumijeti da ce jako brzo doci vrijeme kada ce morati shvatiti zasto su mladi potrebni za mirovinu.
Kada bolnice potpuno propadnu, kada uvezeni doktori ne budu dovoljno kvalitetnog kadra pa krenu greske na operacijama, kad policija krene stititi blatantna ubojstva, kada poljoprivreda u potpunosti umre od direktne sabotaze vodecih, kada cijene nastave rasti, a place jos sporije prate inflaciju, kad nam skolstvo nece imati dovoljno kadra da odrzava redovitu nastavu, tad ce se kriviti Srbe, manjine, migrante, koju god vec skupinu koju se lako okrivi. Zato sto je uvijek lakse okriviti druge, a ne vlastite izbore.
Njihova djela govore i govorit ce puno vise o njima nego sto moze moja napisana rijec.