Fico Glasac DP-a me proziva o moralu, a glasa za stranku cija se kampanja temelji na anti-srpskoj retorici
Glasal sam za DP isključivo i jedino zbog Kolakušića, drugog izbora jednostavno nisam imal s obzirom da se slizal sa njima (Fokus mi je bio drugi izbor, al sam to smatral bačenim glasom s obzirom da je bilo za očekivati da neće baš puno osvojit). Realno me i on razočaral u nekim stvarima, tako da, jbga, sa svojim sam izborom ispal pomalo naivan kao i cca milijun drugih sugrađana koji su glasali za neku drugu stranku osim Hdz-a. Za anti-srpsku retoriku me zaboli znaš što.
Ne prozivam tvoj moral, prozivam tvoj do bola iritirajuć stav da si ti i isključivo samo ti u pravu, da je sve onako kako ti kažeš i da su drugi u krivu čim ne razmišljaju poput tebe. Taj je obrazac previše puta viđen unazad par godina.
U redu je imat čvrsta uvjerenja i stavove, ne bih ni ja poštoval da se okrećeš kak vjetar potpuhne, ja također cijenim što ta uvjerenja često opširno obrazloziš i potkrijepiš, ali zid teksta ne znači da si i automatski u pravu.
Ako sam ja glasom za DP pogural propadanje bolnica, sabotažu poljoprivrede, rast cijena i spor rast plaća, oke, shame on stupid me, nasjeo sam, al reci mi bar koja je po tebi bila opcija da se politička situacija u Hrvatskoj preokrene i da nas kroz par godina Švicarska gleda ispod oka od ljubomore?