• ikral

•  
    •  
    •  
    •  

Milanče je sirovina ali je za Dragančeta institucija. Razumijem ove Å”to hvale Primorca jer HDZ ali brate, treba reći kad je netko idiot.

ikral ne treba. IQ mi opada kad ga čujem na tvu.

Milanović je za Primorca na viÅ”oj razini postojanja.

Da ne bude sve crno o Draganu - https://www.index.hr/mobile/vijesti/clanak/lauc-primorac-nije-lopov-on-i-ja-odrekli-smo-se-profita-od-7-milijuna-kuna-na-dan/2631092.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m

ViÅ”e od njihovog moralnog kodeksa mi je fascinantno koliko država može svjesno ići u gubitak novca s ovakvom praksom. I onda da njima prepustim nekratninu za iznajmljivanje na duži rok nakon Å”to uskoro uvedu novi porez. Pa jedino ako sam posve lud.

• foggy

•  
      •  
      •  
      •  

Ovaj Zamorac baŔ želi da ovo budu IzboDi 2024 i da on pobjedi.

Å ta je sa ovim sinčićem poduzetnika jednog hotela iz Hercegovine, jesu li ga prikopčali na aparate, zna li se Å”ta?

Tomislav Karamarka: Imamo opet istog predsjednika.

Galerija: Karamarko: Imamo predsjednicu! Hvala ti Kolinda, a hvala i Jakovu  koji je sve morao trpjeti str. 20 | Večernji.hr

wooddiebone Na facama im se vidi da su znanstvenici.

Kakve ljige…

Genesis

Da budem iskren u drugom krugu sam navijao za Milanovića ipak bolje da radi Hrvatske vlas bude u rukama onog čovjeka koji je suverenist šŸ‡­šŸ‡· Ipak mi je Hrvatska na prvom mjestu šŸ‡­šŸ‡·

Govnari su cak imali propgandu i po starackim domovima 😃

• foggy

•  
        •  
        •  
        •  

Izraz njihovih lica i lica zločinačke je neprocjenjiv nakon ove sahrane. Mogu Å”to hoće ali ovo je bio knockout malo žeŔći.

• Tzereen

•  
        •  
        •  
        •  
        •  
        •  

Ja se nadam da će se situacija krenut mijenjat. Iznimno mi je drago da ću ove godine lijepo moć glasati sad u Zagrebu pa da i tu doprinesem.

A onda joŔ stranački za 3 godine pa da ovi napokon odu.

oh wow milanović je dobio izbore?
      nimalo iznenađen.

fensisuperstar nisam siguran jel uopce 50% stanovnistva glasalo🤣

Cudi me kak nisu pobijedili na prethodnim izborima kad se pricalo da ce on biti premijer šŸ™‚

wooddiebone

Ovog levog sa cviksama se sjećam dobro. Dizao je levu obrvu neÅ”to slično kao Francek. On je njegova reinkarnacija a desni baca mi malo na Charliea Browna iz Snoopyja.