Zero

Kako god. Uglavnom gledat ćemo narednih 5 let prepucavanja Zokija i Andreja a interes za politiku među ljudima će opadat i onda bu za 5 let joÅ” manja izlaznost. Imam dojam da se ubija nada i optimizam.

A u vražju rit nek ide sve, jednom će i tome doći kraj.

Svake izbore se čudim koliko smo glup narod.. moram prestati.

7 dana kasnije

GLASAJ ZA DRAGANA!11!!1!

Nadam se da će Dragan Primorac osvojiti izbore evo ovih dana maksimalno mobilizirao ljude da daju glas Primorcu …

HideooKoojima

Evo danas je sučeljavanje pa gledaj slobodno tko će pobjedit.

Počinje Milanovićeva večera. Pojest će Drageca u političkom smislu.

resident_evil Fakat se vidi.

I dalje mislim da Milan pobjeđuje, ali Primorac se pripremio izvanredno.

I jedan i drugi govore svaŔta jedan protiv drugog i pitaj boga kaj je od toga istina.

Ako obojica govore istinu onda jao si ga nama.

Super se drži Primorac.

Gospodine Milanoviću vi možete samo sanjati o pozicijama na kojima sam ja bio

Gospodin Milanović je Predsjednik Republike Hrvatske.

đank profesor šŸ˜…

• foggy

•  
          •  
          •  
          •  

Samo mi je zao sto necemo imati precjednicoouuuu

• Heat

•  
            •  

foggy Hvala Ŕto si me podsjetio na ovaj hit.

Ne znam, prije ću vjerovat nekim Milojkovim tezama nego Dragančevim. Jednostavno mi viÅ”e sjeda lik i slažem se sa dosta njegovih stavova. Druga je stvar Å”to je puno previÅ”e upadal u riječ. Ne bih ni ja imal neÅ”to poÅ”tovanja prema Primorcu, al predsjednik si i ovo ipak treba malo dostojanstvenije odigrat.

DoduŔe, nisam gledal od početka, navodno je i Primorac isto tak seruckal.

Ali, i da izbacim iz jednadžbe to Å”to preferiram Milanovića te da izbacim prijezir prema svemu Å”to ima veze sa hdz-om, prisralo bi mi se od količine jeftine patetike i licemjerja koje Primorac pokuÅ”ava prodat. Ne bih dao glas takvom liku pa da mi prislone piÅ”tolj na glavu.

• foggy

•  
            •  
            •  
            •  

Zamorceva kampanja je ista sdp-ova kampanja - samo kenjaj po protivniku. Vidjeli smo kud je to dovelo sdp.

I meni se čini da ni Biomotovi mobilizirani bosanci neće biti dovoljni da se ovo osvoji. Valjalo bi priskočiti dobroj staroj nekromanciji jer samo mrtvi mogu izvući Dragana iz mulja.

• ikral

•  
            •  
            •  
            •  

Milanče je sirovina ali je za Dragančeta institucija. Razumijem ove Å”to hvale Primorca jer HDZ ali brate, treba reći kad je netko idiot.