montoya 1,75% manje nego prije 5 godina, a više nego prije 10. Ne znam što bi trebali očekivati s obzirom da smo ionako na putu demografskog kolapsa.

Prošli izbori su imali dobru izlaznost. Na ove realno nemaš što izlazit, nikad nije bio jasniji pobjednik

Predsjednički u prvom krugu nisu nikad zanimljivi.

Zero Mislio sam na očekivanja i rezultate.

Jesam i razočaran izborom ali nadam se preokretu u drugom krugu nekim golom u 95 minuti 🇭🇷

HideooKoojima Jedino ak ga ti primis i ak nema veze s izborima. Kreni noge sirit

TITANXIS Među najskupljim zemljama smo u EU a kupovna moć slabi. Neračunaj kredite i otplate na rate. Idemo prema dolje a pojedinci se uzdižu.

U hrvatskoj se nikad ne živi bolje nego danas. Standard nikad viši, troši se nemilice, a hrvati su full blizu prosjeka EU. Stvarno dobro živimo.

Sad baš rekli da je Dragan Primorac potrošio oko 770 tisuća eura za svoju kampanju i to je sad bačen novac u vjetar jer Zoran će vjerojatno pobjedit.

weky

Ma to je dio Hrvatske i još uvijek manji dio Hrvatske koji dobro živi i bolje.

Sirotinju niko ni ne primjeti, nek krepa ili nek izdrži još malo dok ne dođu bolja vremena.

TITANXIS Kada pogledamo da je prosjecna placa u HR između 1000-1500e, a gdje ipak vecina ima placu prema manjem iznosu ja se često zapitam nakon par min voznje Zagrebom kako ljudi uspijevaju imati takva skupa vozila, vlastite stanove, idu na more i zimovanja. Poneki čak imaju i aprtmane.

O punim kaficima u podne za vrijeme radnog tjedna da ne spominjem.

Uz to kako kazes, svake godine rekordne potrošnje za blagdane.

Mora da svaki drugi radno sposobni covjek radi barem 2 posla, jer po svemu statistika ne drži vodu ili sam ja lud.

TITANXIS Pa nije bačen. Netko je to iskoristio za reklame, promociju, listiće, domjenke i sl. Novac za politiku je uvijek strateški potrošen. Ako stranka i mora dići troškove, to se opet vrati kroz novac od članarina i "donacija". Ništa nije slučajno.

Jel to ludi Zoka Milanović uzeo u 5. i 6. izbornoj. To je vijest dana.

Zero

Kako god. Uglavnom gledat ćemo narednih 5 let prepucavanja Zokija i Andreja a interes za politiku među ljudima će opadat i onda bu za 5 let još manja izlaznost. Imam dojam da se ubija nada i optimizam.

A u vražju rit nek ide sve, jednom će i tome doći kraj.

Svake izbore se čudim koliko smo glup narod.. moram prestati.

7 dana kasnije

GLASAJ ZA DRAGANA!11!!1!

Nadam se da će Dragan Primorac osvojiti izbore evo ovih dana maksimalno mobilizirao ljude da daju glas Primorcu …

Počinje Milanovićeva večera. Pojest će Drageca u političkom smislu.