Izbori 2024 🇭🇷
Prošli izbori su imali dobru izlaznost. Na ove realno nemaš što izlazit, nikad nije bio jasniji pobjednik
Predsjednički u prvom krugu nisu nikad zanimljivi.
Jesam i razočaran izborom ali nadam se preokretu u drugom krugu nekim golom u 95 minuti
HideooKoojima Jedino ak ga ti primis i ak nema veze s izborima. Kreni noge sirit
- Uređivano
TITANXIS Među najskupljim zemljama smo u EU a kupovna moć slabi. Neračunaj kredite i otplate na rate. Idemo prema dolje a pojedinci se uzdižu.
U hrvatskoj se nikad ne živi bolje nego danas. Standard nikad viši, troši se nemilice, a hrvati su full blizu prosjeka EU. Stvarno dobro živimo.
Sad baš rekli da je Dragan Primorac potrošio oko 770 tisuća eura za svoju kampanju i to je sad bačen novac u vjetar jer Zoran će vjerojatno pobjedit.
- Uređivano
TITANXIS Kada pogledamo da je prosjecna placa u HR između 1000-1500e, a gdje ipak vecina ima placu prema manjem iznosu ja se često zapitam nakon par min voznje Zagrebom kako ljudi uspijevaju imati takva skupa vozila, vlastite stanove, idu na more i zimovanja. Poneki čak imaju i aprtmane.
O punim kaficima u podne za vrijeme radnog tjedna da ne spominjem.
Uz to kako kazes, svake godine rekordne potrošnje za blagdane.
Mora da svaki drugi radno sposobni covjek radi barem 2 posla, jer po svemu statistika ne drži vodu ili sam ja lud.
Jel to ludi Zoka Milanović uzeo u 5. i 6. izbornoj. To je vijest dana.
Svake izbore se čudim koliko smo glup narod.. moram prestati.
GLASAJ ZA DRAGANA!11!!1!
- Uređivano
Nadam se da će Dragan Primorac osvojiti izbore evo ovih dana maksimalno mobilizirao ljude da daju glas Primorcu …
Evo danas je sučeljavanje pa gledaj slobodno tko će pobjedit.
Počinje Milanovićeva večera. Pojest će Drageca u političkom smislu.