O Sweet Baby Inc…
I da jedino što si pogodio, da si idiot, samo idiot igru uspoređuje s Gazom! Samo teški idiot, ali ima i frustracije, uh što mi je drago da budete krepali ko portal, bez zajebancije, uživam.. još se sjećam maltretiranja tokom stava o TLOU2 od "starosjedioca" na forumu, debili u 40tim koji LGTBpkjuc agendu branili, da se ližu s tetkicama iz redakcije.. mene provocirali, odgovoriš i meni ban dva tjedna, ah, tko se zadnji smije, najslađe se smije.. Idote Jebao Te Sweet Baby Inc. Zaista, jebao Vas sve taj Sweet Baby Inc. i njihove agende i uništavanje svijeta videoigrara, AAA naslova i svih tih otkaza u industriji videoigara.. Sweet Baby Inc je konačno potvrda agendi u videoigrama, kako prijete developerima itd.. ne kupujem igre da me j*bu s propagandom, a to je Sweet Baby Inc, i na kraju ovo je portal o videoigrama a Sweet Baby Inc je top tema, a budala spominje Gazu i djecu ubijenu tamo.. mah, baš mi je drago da budete ubrzo crkli ko portal. Zasluženo! Smijem se zadnji i to jebeno slatko.. trebalo je od TLOU2 a sad zadnji put srednji prst redakciji i "starosjediocima" s foruma! Ha, ha, ha, ha…
Bojko77 I da jedino što si pogodio, da si idiot, samo idiot igru uspoređuje s Gazom! Samo teški idiot, ali ima i frustracije, uh što mi je drago da budete krepali ko portal, bez zajebancije, uživam.. još se sjećam maltretiranja tokom stava o TLOU2 od "starosjedioca" na forumu, debili u 40tim koji LGTBpkjuc agendu branili, da se ližu s tetkicama iz redakcije.. mene provocirali, odgovoriš i meni ban dva tjedna, ah, tko se zadnji smije, najslađe se smije.. Idote Jebao Te Sweet Baby Inc. Zaista, jebao Vas sve taj Sweet Baby Inc. i njihove agende i uništavanje svijeta videoigrara, AAA naslova i svih tih otkaza u industriji videoigara.. Sweet Baby Inc je konačno potvrda agendi u videoigrama, kako prijete developerima itd.. ne kupujem igre da me j*bu s propagandom, a to je Sweet Baby Inc, i na kraju ovo je portal o videoigrama a Sweet Baby Inc je top tema, a budala spominje Gazu i djecu ubijenu tamo.. mah, baš mi je drago da budete ubrzo crkli ko portal. Zasluženo! Smijem se zadnji i to jebeno slatko.. trebalo je od TLOU2 a sad zadnji put srednji prst redakciji i "starosjediocima" s foruma! Ha, ha, ha, ha…
https://www.kbc-zagreb.hr/klinika-za-psihijatriju-i-psiholosku-medicinu.aspx
Da kompenziram dislajkove od ljutitog Bojka.
Zadnji post, nisam godinama ne samo sudjelovao u komentiranju niti forumu, kako upisah od TLOU2, teroru tetkica i starosjedioca na forumu, nego niti otvarao portal, pa se nadam da i tu sam zaslužan bez klikova nema add, nema lovice za tetkice iz FFA, soroš pipu zatvorio za Eu, sam rekao.. da ste bili pošteni, iskreni prema igračima, sve bi bilo ok, uostalom ko developeri i mnoga studija ugašena kao Saints Row, Woke crkava a sve tetkice koje su se držale Woke "naprednih" pizdarija sad ide naplata, nadam se da si pronašao novi posao, ali po frustracijama u članku, očito ne, budeš se zaposlio u dostavnoj službi? MCDonalds? A još jednom samo idiot teže klase ubojstva u Gazi stavlja u rečenici s videoigrama.. jer debil nije mogao o Sweet Baby, malo ime kompanije baca na pedo, što LGTBpljuc i jesu, zamisli zbog Gaze je tetkica šutila ali je u mjesec dana i kusur izbacio 100 članaka, nije ga Gaza jabala za druge teme.. Ajde, ajde, neću tu više ko i do sad dolazit, ali uživati ću godinama pljuvati uredništvo i tetkice iz FFA po društvenim mrežama, kao tipični primjer Go Woke get Broke! Tko se zadnji smije najslađe se smije, životni primjer. A ja uživam a osmjeh od uha do uha. A sad crknite ko portal, kako ste mi uljepšali dan, kad su mi javili, nisam vjerovao, ali Karma is a bitch! Pa Pa luzeri…
Primjer sa dva crnca ili svećenikom i ministrantom iz članka.
Gdje je tu onda stvaralačka-umjetnička sloboda?
Sloboda pisanja priče?
Znači da se forsira unaprijed nametnuti režim i priča odnosno likovi pate u startu.
Ako je glavni lik musliman igra će vrijeđati kršćane. Ako je obrnuto, nastat će džihad.
Ne podržavam tu političku korektnost i moderne crybaby gluposti.
Igre, serije i filmovi moraju biti izvorni, tvorni i SIROVI, kako je kreator tj. redatelj ili pisac zamislio.
Zamislite da je Neil Druckman napravio politički korektan i cenzuriran TLOU. Dobili bi Fifi i cvjetno društvo a ne tešku i nasilnu priču punu obrata.
- Uređivano
Ti si malo blesav očito, čovjek spominje Gazu u sasvim drugom kontekstu ali je zaboravio staviti napomenu na članak da nije za one niske razine inteligencije.
Jebao tebe Sweet Baby i jebalo te vrijeđanje, tetkice i gluposti koje si nasrao u postu. Pišeš o matorcima u 40-tim. Koje si ti godište kad se opterećuješ što je neko napisao na "nekom" forumu prije par godina? Sasvim nebitno.
Autor je ovaj portal financirao sam uz poneku donaciju.
Još jedan dokaz koliko si neinformiran. Kamo sreće da se može živjeti od članaka.
Bojko77 gle, ako sam uspio isprovocirati jednog idiota poput tebe da se ovako raspada zbog, kako kažeš, "tetkice", i to na nekom mediju kojeg toliko ne voli, ovih osam godina se itekako isplatilo. Daj još.
I da budem sasvim jasan, nisu idioti oni koji ne dijele moje mišljenje. U super sam odnosima s 98% ljudi koji ne dijele moje stavove. Idioti ste samo vi koji si dopuštate ovakvo javno raspadanje i samoponižavanje
Daj čovječe božji smiri se, čemu tolika ljutnja? Ak imaš kakvih problema slobodno se izjadaj.
Ja ne vjerujem da ti probleme stvaraju gaming i ostali portali koji su tu da iznjedre žestok bijes kojeg momentalno imaš ali možda i dulje prisutan.
Što misliš da svakom pašu svakakve informacije i općenito svijet u kojem ide? Eto ja nisam baš zadovoljan jer sam kršćanski vjernik ali neću sad ići u rat sa vjetrenjačama.
Sve će se normalizirat, oni koji ne rade dobro po nekim ajmo nazvat društvenim normama koje su tu od postanka, uvidjet će to da nešto nije kako valja i budi siguran da će htjet ispravit situaciju.
A onih nepopravljivih zlobnika ima u svim slojevima društava i na žalost u njima kola iskonsko zlo.
Upravo ove kako ti kažeš agende Soroš i sl. dobivaju rat na tome jer eto stavio si koridor između sebe i podijelio mikro svijet.
Ionako je svijet unaprijed zamišljen i stvoren a mi smo svi glumci na pozornici, zato se ne nerviraj jer samo sebi škodiš.
To imade da se dogodi, zapisano je unaprijed.
Jedva cekam Abby kao glavnog protagonista u TLOU 3, Abby je anti-woke lik u svijetu u kojem se igra odvija, pleska njunjavce i mora biti snažna i divlja jer svaki dan je preživljavanje a njena osveta je itekako opravdana, po tom pitanju svaka cast Naughty Dogu. SpiderBoi je druga prica i svi su se kulturno izjasnili oko stvari koje im se ne sviđaju, neka igra kome se igra i kome se sviđa…samo veselo i kulturno
Fenix Idioti ste samo vi koji si dopuštate ovakvo javno raspadanje i samoponižavanje
To me ovaj čas podsjetilo na gospona Šafraneka iz "Tko pjeva zlo ne misli" kad je reko mislim g. Fuliru za svoju ženu da nije mnogo vredna ali vređati ju neda.
Ti si capo di tuto ovoga portala i ne daj na nas.
A sad za ostatak ekipe:
Uvrede i omaložavanja su dio svakodnevice kako moje tako vjerujem i mnogih drugih. To ja zovem emocionalnim "poklonima". koje ti netko daje.
Kad ti netko kaže npr. glup si ko stup, idiote jedan i sl. Ili ti kaže: ajme kako si seksi, pametan, lijepo građen itd. ne mora biti zaista tako jer ti si za tog čovjeka takav kakvim te doživljava a na tebi je prihvatiš ili ne prihvatiš te njegove poklone.
Nema tu puno ljutnje jer da ima morao bih u protivnom nosit pušku u prenesenom značenju i biti spreman na fizički sukob učestalo.
Tu kraja nema. Mržnja potiče mržnju, provokacija provokaciju i tako dalje.
Poklon ako ti se ne sviđa, ljubazno ga prihvatiš i ostaviš po strani kad darivatelj ode.
Nekako to uvijek imam u svojoj glavi da ionako bilo kakve poklone verbalne ili fizičke prihvačaš samo od ljudi do kojih ti je veoma stalo a svi ostali su ionako samo pokloni, ako ti pašu, zadržiš si ih.
Kako nam ga je Fenix metnuo s ovom rečenicom o portalu i sad nas ignorira.
sanzo U pravu si. Nedavno sam ostavio post o tome.
Mislim da ima dosta ljudi (čak i ovdje na forumu) koji se previše zamaraju događanjima u industriji. Dosta je negative, svađa, nepotrebnih prepirki itd.
Gaming bi svima nama trebao biti samo zabava, uživanje i svojevrsni bijeg od realnosti odnosno svakodnevnih problema i stresa s kojima se suočavamo u životu.
U igrama treba uživati. Svi imamo puno važnijih stvari na koje treba trošiti živce i energiju.
nemam što previše reći. Bilo je super dok je trajalo i ponosan sam na sve što smo napravili. Vjerojatno kao svaki drugi biznis u HR, tako je i ovaj prevrtljiv. Krajem prošle godine planirao sam zaposliti nekoga na puno radno vrijeme i dovršavao novi dizajn sitea, a tri mjeseca kasnije planiram ključ u bravu. Tako je kako je, ali jednom treba prerezati. Kažem, posljednjih mjesec dana, tako sam obećao ženi. Neugodno mi je to uopće pisat, ali ni psihički nisam najbolje, od tjeskobe do napadaja panike itd. Takve stvari lako je ignorirat i slabije se manifestiraju kada ide super. Prošla godina je bila super, ova godina nije.
Meni je drago da će se to dogoditi na vrhuncu. Uvijek mi je bila odbojna ideja nekog postepenog gašenja i umrtvavanja. Nema mi tužnijeg nego kad na nekom siteu vidim posljednji tekst napisan prije tri tjedna ili tri mjeseca.
Ostavio vrata blago odškrinutima ako uleti nešto. Negdje do sredine travnja imam i već dogovorenih obaveza te planiram to odraditi kao i dosad na najboljoj mogućoj razini. Mogao sam bolje komunicirati ili nisam trebao uopće jer se pročulo i zasulo me mailovima. Ali u jednu ruku mi je drago, bude čovjeku lijepo pri srcu, ljudi se javljaju, nude pomoć, suradnje… Zasad ništa zbog čega bi promijenio odluku, ali vidjet ćemo.
Ali forum naravno da ostaje, osobno mi više znači ova zajednica nego išta. Bilo je ozbiljnijih i neozbiljnijih ponuda, neki bi kupili ili preuzeli pa cijedili, sad će uslijedit još takvih ponuda, ali s nikim se dosad nisam dogovorio niti ću se dogovoriti ako forum ne može ostati neovisan i 100% "naš". Od 2005. pa na dalje su nam gasili i brisali forume, stotine tisuća postova povijesti domaće gaming kulture na ovim prostorima otišlo u kurac zbog ničega. To se s FFA neće nikad dogodit. Stvarno nije patetika kad napišem da mi tu nikakva lova ne može promijenit stav.
Dalje bi volio da me ispoštujete i da ne provlačimo ovu temu dalje. Kad bude došao taj dan, objavit će se i to je to. Ostalo je nešto love, želja mi je iznajmit neku kuću, okupit što vas je više moguće okupit, Miru ćemo zadužit za ražanj i završit priču sa stilom.