herc Brijac
nemam što previše reći. Bilo je super dok je trajalo i ponosan sam na sve što smo napravili. Vjerojatno kao svaki drugi biznis u HR, tako je i ovaj prevrtljiv. Krajem prošle godine planirao sam zaposliti nekoga na puno radno vrijeme i dovršavao novi dizajn sitea, a tri mjeseca kasnije planiram ključ u bravu. Tako je kako je, ali jednom treba prerezati. Kažem, posljednjih mjesec dana, tako sam obećao ženi. Neugodno mi je to uopće pisat, ali ni psihički nisam najbolje, od tjeskobe do napadaja panike itd. Takve stvari lako je ignorirat i slabije se manifestiraju kada ide super. Prošla godina je bila super, ova godina nije.
Meni je drago da će se to dogoditi na vrhuncu. Uvijek mi je bila odbojna ideja nekog postepenog gašenja i umrtvavanja. Nema mi tužnijeg nego kad na nekom siteu vidim posljednji tekst napisan prije tri tjedna ili tri mjeseca.
Ostavio vrata blago odškrinutima ako uleti nešto. Negdje do sredine travnja imam i već dogovorenih obaveza te planiram to odraditi kao i dosad na najboljoj mogućoj razini. Mogao sam bolje komunicirati ili nisam trebao uopće jer se pročulo i zasulo me mailovima. Ali u jednu ruku mi je drago, bude čovjeku lijepo pri srcu, ljudi se javljaju, nude pomoć, suradnje… Zasad ništa zbog čega bi promijenio odluku, ali vidjet ćemo.
Ali forum naravno da ostaje, osobno mi više znači ova zajednica nego išta. Bilo je ozbiljnijih i neozbiljnijih ponuda, neki bi kupili ili preuzeli pa cijedili, sad će uslijedit još takvih ponuda, ali s nikim se dosad nisam dogovorio niti ću se dogovoriti ako forum ne može ostati neovisan i 100% "naš". Od 2005. pa na dalje su nam gasili i brisali forume, stotine tisuća postova povijesti domaće gaming kulture na ovim prostorima otišlo u kurac zbog ničega. To se s FFA neće nikad dogodit. Stvarno nije patetika kad napišem da mi tu nikakva lova ne može promijenit stav.
Dalje bi volio da me ispoštujete i da ne provlačimo ovu temu dalje. Kad bude došao taj dan, objavit će se i to je to. Ostalo je nešto love, želja mi je iznajmit neku kuću, okupit što vas je više moguće okupit, Miru ćemo zadužit za ražanj i završit priču sa stilom.