Zadnji post, nisam godinama ne samo sudjelovao u komentiranju niti forumu, kako upisah od TLOU2, teroru tetkica i starosjedioca na forumu, nego niti otvarao portal, pa se nadam da i tu sam zaslužan bez klikova nema add, nema lovice za tetkice iz FFA, soroš pipu zatvorio za Eu, sam rekao.. da ste bili pošteni, iskreni prema igračima, sve bi bilo ok, uostalom ko developeri i mnoga studija ugašena kao Saints Row, Woke crkava a sve tetkice koje su se držale Woke "naprednih" pizdarija sad ide naplata, nadam se da si pronašao novi posao, ali po frustracijama u članku, očito ne, budeš se zaposlio u dostavnoj službi? MCDonalds? 🤣🤣🤣 A još jednom samo idiot teže klase ubojstva u Gazi stavlja u rečenici s videoigrama.. jer debil nije mogao o Sweet Baby, malo ime kompanije baca na pedo, što LGTBpljuc i jesu, zamisli zbog Gaze je tetkica šutila ali je u mjesec dana i kusur izbacio 100 članaka, nije ga Gaza jabala za druge teme.. Ajde, ajde, neću tu više ko i do sad dolazit, ali uživati ću godinama pljuvati uredništvo i tetkice iz FFA po društvenim mrežama, kao tipični primjer Go Woke get Broke! Tko se zadnji smije najslađe se smije, životni primjer. A ja uživam a osmjeh od uha do uha. A sad crknite ko portal, kako ste mi uljepšali dan, kad su mi javili, nisam vjerovao, ali Karma is a bitch! Pa Pa luzeri… 💪😎