Pročitaj na portalu
Članak

O Sweet Baby Inc…

Sweet Baby nešto? Na društvenim mrežama pilate nas tjednima. Šaljete nam i mailove. Ukazivalo nam se da smo homofili, mrzitelji svega normalnog, a pogotovo “nenormalnog” The Last of Usa 2. Zašto FFA ne piše o Sweet Baby aferi? Zašto je guramo pod tepih? Mora da smo pederi, kako nam jedan čitatelj tepa već godinama. Tako, naime, FFA utječe na javno mnijenje ove velike i u globalnim okvirima toliko bitne države. FFA promovira pederizam i sve nenormalno. Sve to dok ga financira, pazite sad – Soros.

Portal prestaje s radom?

Hvala na informativnom, zanimljivom i "spot on" članku Fenix.

Herodot je prije dvije i pol tisuće godina rekao, “Moja je dužnost da ispričam ono što se pripovijeda, ali mi nikako nije dužnost da svemu vjerujem.” Umjesto da smo nakon svih tih godina kao civilizacija napredovali, mi smo počeli vjerovati raznoraznim medijima čije (dez)informacije prikazuju polovičnu ili deformiranu sliku. Samo ovakav direktni, kritički ali i nadasve otrežnjujući članak može donijeti realan uvid u izobličeno stanje današnje realnosti.

Fantastičan osvrt. Velik si čovjek Hrvoje.

vec vidin da cu zazalit sta san komentira al eto dalje nakon ovoga necu…
znaci cili clanak si napisa i ne vidin sta se to drugacije svatilo iz klipa od 20sek od onoga sta si ti napisa, da kazem nisam pogleda cijelu prezentaciju, ali procita sam clanak i tvoje objasnjenje koje ne vidim da je ista razlicito od onoga sta je ona rekla u ovih 20sek klipa. znaci ako se ne slazu s vama i vasom presudom onoga sta bi tribalo izminit zastrasite ih sa mogucnostima koje ce se dogodit ako to ne isprave. doslovno ono sta je ona rekla i ne vidin neki kontekst u kojem si ti navea da se nesto drugacije svatilo iz njene prezentacije, nebitno u kojoj situaciji oni vide nesto sta bi se tribalo izminit. svi znamo sta oni misle da se treba izminit i koje su to situacije, uzalud se pravit da je drugacije. drugo, smijesno je da citiras kotaku, ko zna sta mislim pod time zna. trece, niti jednom se u clanku nisi osvrnia na to da je napravljena samo grupa koja je SAMO NAVELA igre na kojima su ovi radili, sta je dostupno na njihovim stranicama, nakon kojega su zaposlenici te firme digli paniku i na sve nacine pokusavali ugasit tu istu grupu, sta je na kraju dovelo do cijele situacije. nekome ko je pratia ovo sve je ovo veoma povrsan clanak i banaliziranje teme di se proziva ljude svakakvim imenima. ocete li o necem pisat ili necete vasa je stvar.

Kad je chono otprl temu sa tim nazivom nisam skužil o čem se zapravo šljaka, mislio sam da se nasaugal kojekakvih opijata ko ja a bome neznam ni sad kad je šef počel o tome šprehat.

Ak je to nekaj sa drštvenih mreža, onda nemam pojma o čem se zapravo šljaka.

p7co

Sweet Baby Inc je samo produkt woke kulture koja se vec duze vrijeme promovira na zapadu, Sweet Baby Inc samo umanjuje simptome isforsirane "inkluzivnosti" za preosjetljivu i privilegiranu publiku, srž problema je dublji i povezan je sa velikim ulagacima kao BlackRock i Vanguard, nista novo, oni koji imaju veliki udio i profit guraju svoju filozofiju.

Izražena inkluzivnost u filmovima, glazbi i video igrama postoji od 80-ih i 90-ih, stvar je da se to odradi kvalitetno a razni primjeri kvalitetne inkluzivnosti su My Own Private Idaho, Will&Grace, Bronski Beat, Boy George, Placebo, Dreamfall Chapters i mnogi drugi…danasnji primjeri kao Spiderman 2 su cisti primjer forsiranja woke kulture (BLM grafiti, desetci raznih zastavica sexualnog opredjeljenja, ukrajinske zastave i natpisi po gradu…), vidi se odma sto je forsirano, sad da li je od strane ulagaca, samog studija ili oboje to ostaje pitanje.

Jako mi se sviđa posljednji paragraf članka. Jedino bitno. Sve drugo je nevažno. Distrakcija.

"Sa spoznajom kako smo vjerojatno u posljednjem mjesecu rada FFA kao gaming portala" ??

Jebemu, nećete valjda morati postati geyming portal???

Uhhhh, fantastičan tekst. Osim onoga gdje se spominje posljednji mjesec…

Necu puno pricati, niti o tome koliko se slazem ili ne slazem s nekim dijelovima teksta jer je irelevantno za cjelokupnu poruku – internetom najvise profitiraju oni koji zele tudu ljutnju usmjeriti na nesto sto skrece paznju sa stvarnih problema. Nazalost, kako godine odmicu, tako se ta ljutnja puno cesce manifestira. I na to sve mogu jedino reci da mi je drago da si, kako si i sam napisao, prozvao idiote idiotima.

Kao vrsta moramo nauciti udahnuti i razumijeti sto se pise, govori ili pokazuje. Do tada… Imat cemo, eto, ovo.

Glavni problem današnjeg društva je pretjerano analiziranje svega i svačega, jednostavnbo ljudi si ubijaju svaki gušt uživanja u trenutku. rekao bih da nam je predobro…prije sto godina prosječni čovjek radio fizički na polju deset sati dnevno i išao spavati u 8 h, nakon kaj bi napravio sedmo dijete.

bethesdafanboy123 možda je onda vrijem za drugu zanimaciju i okretanje novog lista. Ak mi je gamplay napet, uživim se u igru pa politiku niti ne skužim ili mi ne smeta. Uostalom takva politika je samo drugačiji pogled, a ja volim sagledavati stvari iz različitih perspektiva.

bethesdafanboy123 Fico vidim da se nisi opametio.

Vidim da se nisi naucio kulturi pa idemo dati ti jos malo vremena.

Gdje je uopce imperativ da se treba pisati o Sweet Baby Inc, gdje se u komentarima pisalo zasto to portal ne spominje? Pa i da su pojedinci lajali o nedostatku te teme, opet je na uredniku portala hoce li se zakaciti na tu Sweet Baby Inc udicu koja je samo pompa za klikove.

Problem je puno dublji isto kao i u industriji rap i pop muzike zadnjih 10-ak godina i bolje je ne ulaziti u te dubioze entertainment politike jer lova buši di burgija ne može i to je to, važi i za woke propagandu u igrama/filmu a na korisnicima je dali ce to kupovati/podržavati.

ThaUrban

Ne kuzim, pa koga briga za nekakve facebook komentare, to je najcesce publika sta prati portale ala 24 sata i poneki gaming portal onako usput.

Žalosno je da se danas sve treba doticati žutila da bi imalo poglede ali dugorocno je bolje imati fokus na kvalitetu naspram kvantitete a pustiti lajavce da laju. Uz gaming portal bi bilo dobro imati i nekakav YT kanal da se troskovi barem malo pokriju, ali to je isto podrucje koje je sve vise fokusirano na kiddare i klikove da bi imalo poglede.

Zakljucak, za nesto izgraditi na internetu na visokoj i odrzivoj razini, treba kvaliteta i konstantnost a ponekad i dobar humor, sve najbolje ljudima dobre volje👍