Bojko77 I da jedino što si pogodio, da si idiot, samo idiot igru uspoređuje s Gazom! Samo teški idiot, ali ima i frustracije, uh što mi je drago da budete krepali ko portal, bez zajebancije, uživam.. još se sjećam maltretiranja tokom stava o TLOU2 od "starosjedioca" na forumu, debili u 40tim koji LGTBpkjuc agendu branili, da se ližu s tetkicama iz redakcije.. mene provocirali, odgovoriš i meni ban dva tjedna, ah, tko se zadnji smije, najslađe se smije.. Idote Jebao Te Sweet Baby Inc. Zaista, jebao Vas sve taj Sweet Baby Inc. i njihove agende i uništavanje svijeta videoigrara, AAA naslova i svih tih otkaza u industriji videoigara.. Sweet Baby Inc je konačno potvrda agendi u videoigrama, kako prijete developerima itd.. ne kupujem igre da me j*bu s propagandom, a to je Sweet Baby Inc, i na kraju ovo je portal o videoigrama a Sweet Baby Inc je top tema, a budala spominje Gazu i djecu ubijenu tamo.. mah, baš mi je drago da budete ubrzo crkli ko portal. Zasluženo! Smijem se zadnji i to jebeno slatko.. trebalo je od TLOU2 a sad zadnji put srednji prst redakciji i "starosjediocima" s foruma! Ha, ha, ha, ha…
https://www.kbc-zagreb.hr/klinika-za-psihijatriju-i-psiholosku-medicinu.aspx