StarFox_N resident_evil Ne znam. Slučajno sam naletio i bilo mi je smiješno. EDIT: Nije šala. https://fandomwire.com/the-king-of-england-is-black-gay-and-disabled-in-my-lady-jane-and-fans-are-having-a-hard-time-believing-its-real/
wooddiebone prayer Kaj nije wok tava u kojoj se kuha? Ovdje osim krumpira, brokule i graška sve izgleda nekuhano.
Zero fensisuperstar Taj je najbolji. Nema uvoznih mirodija, začina i sastojaka. Samo autohtono i domaće ili nikako. Wok s identitetom, bajo moj.
fensisuperstar Zero Wok s identitetom Woke wok s identitetom, ima okus kao Wok ali ajdentifaja se kao Pohani Sir i umak od rajčice.
prayer wooddiebone Ma je, ali imaš wok jela, zapravo Purple Monkey u ZG ima skoro pa identično jelo. Ako tko nije tamo bio, velika preporuka jer su em dobri i em jeftini 😎
maverick Rekao sam ja da su to samo trendovi kao uostalom i sve woke, a za trendove znamo da ne traju vječno. Tako da se sve polako vraca u normalu. Opet ce velike sise postati problem za par godiina lol pa cemo onda iznova sve…
deathwish maverick da sam znao da ce era celavih nabildanih marinaca u sivim nivoima imati bolje price i gameplay neg moderna sranja nebi se nikad zalio na to
doktor1 Šta se sada dogodilo? Sve je otišlo u kurac; igrači, ložitelji, borci za pravdu, pa u nekim slučajevima i tvorci igara…. Baš svi smaraju, a borci za pravdu često sve dižu za tri stepenice iznad!