fensisuperstar Zero Wok s identitetom Woke wok s identitetom, ima okus kao Wok ali ajdentifaja se kao Pohani Sir i umak od rajčice.
wooddiebone prayer Kaj nije wok tava u kojoj se kuha? Ovdje osim krumpira, brokule i graška sve izgleda nekuhano.
prayer wooddiebone Ma je, ali imaš wok jela, zapravo Purple Monkey u ZG ima skoro pa identično jelo. Ako tko nije tamo bio, velika preporuka jer su em dobri i em jeftini 😎
maverick Rekao sam ja da su to samo trendovi kao uostalom i sve woke, a za trendove znamo da ne traju vječno. Tako da se sve polako vraca u normalu. Opet ce velike sise postati problem za par godiina lol pa cemo onda iznova sve…
deathwish maverick da sam znao da ce era celavih nabildanih marinaca u sivim nivoima imati bolje price i gameplay neg moderna sranja nebi se nikad zalio na to
doktor1 Šta se sada dogodilo? Sve je otišlo u kurac; igrači, ložitelji, borci za pravdu, pa u nekim slučajevima i tvorci igara…. Baš svi smaraju, a borci za pravdu često sve dižu za tri stepenice iznad!
doktor1 Fenix Ovo sam našao Avowed Has Disappeared From Steam Libraries As Its Community Hub Gets Shut Down GAF diskusija Valjda je neki NPC peder i nasto je kaos Pa neke svađe sa Elon Muskom…. Koji kurac se događa
doktor1 Ali kakv je sada odjednom jebeni Elon Musk faktor u igrama i zašto bi se on uopće spominjo na poratalima i forumima vezanim za igre!?