fensisuperstar solidmerlin ajmo skipati odmah i zaboravit da lik postoji. Odvratan je kriper i ostanimo na tome. Nije vrijedno trosit jednu mozdanu vijugu na takve debile.
solidmerlin fensisuperstar to je onaj emilijo sto voli samo sony, jel tako? I sta je bilo sa ps2masterom? Sve sam propustio 😶🌫️
StarFox_N resident_evil Ne znam. Slučajno sam naletio i bilo mi je smiješno. EDIT: Nije šala. https://fandomwire.com/the-king-of-england-is-black-gay-and-disabled-in-my-lady-jane-and-fans-are-having-a-hard-time-believing-its-real/
wooddiebone prayer Kaj nije wok tava u kojoj se kuha? Ovdje osim krumpira, brokule i graška sve izgleda nekuhano.
Zero fensisuperstar Taj je najbolji. Nema uvoznih mirodija, začina i sastojaka. Samo autohtono i domaće ili nikako. Wok s identitetom, bajo moj.
fensisuperstar Zero Wok s identitetom Woke wok s identitetom, ima okus kao Wok ali ajdentifaja se kao Pohani Sir i umak od rajčice.
prayer wooddiebone Ma je, ali imaš wok jela, zapravo Purple Monkey u ZG ima skoro pa identično jelo. Ako tko nije tamo bio, velika preporuka jer su em dobri i em jeftini 😎