To je danasnja kultura razmaženih i privilegiranih a sama medijska mašinerija forsira razna woke forsiranja da se uvede zbrka unutar društva.
Veliki će koristiti bilo što ili bilo koga da naprave podjele, sukobe i zbrku. Kada su ljudi ometeni i fragmentirani ciljanom propagandom, mnogo ih je lakše kontrolirati i eksploatirati. Bit ce sve dobro, ljudi se ipak bude
I da, iako izgleda da ljudi uglavnom odbijaju wokeness, što je dobro, odbijaju ga na način koji na kraju još više djeli ljude zato što su ljudi navikli na ekstremna stajališta i panderanje njima kroz medije tako me strag da ne dođemo do faze da više nije dovoljno bit NE woke, nego moraš biti ANTI woke da bi zadovoljio.
Na kraju dana Internet nije pravi život. Odeš malo van po gradu i vidiš da se nitko ne ponaša tak kak ti internet govori da se ljudi ponašaju I pokušava te naljutit na stvari koje se ne događaju ni češće ni bliže nego prije, samo češće čuješ za njih i uvjeravaju te da te mora bit briga iako se događaju na drugom kraju svijeta.
wooddiebone A dobro, znas kako ide pusti im malo pa jos malo dok neujebu sve…U nekim se drzavama vec uvode nonbinire WCiji i sl. gluposti, a da nepricam o skolama di o takvim temama pricaju sa dicom.
wooddiebone I da, iako izgleda da ljudi uglavnom odbijaju wokeness, što je dobro, odbijaju ga na način koji na kraju još više djeli ljude zato što su ljudi navikli na ekstremna stajališta i panderanje njima kroz medije tako me strag da ne dođemo do faze da više nije dovoljno bit NE woke, nego moraš biti ANTI woke da bi zadovoljio.
Meni je sve livada i odma osjetim ako je nešto isforsirano zato se uglavnom smijem tim forsiranjima-propagandama. Tko je gledao Will & Grace 2000-ih ili igrao Dreamfall Chapters, dobro zna sto su kvalitetno napisani likovi, bez obzira na njihove preference.
Sto se tice Woke kulture to je postepeno nametnuto kroz medije a jos dodatno izkatalizirano novim privilegiranim-preosjetljivim nacinom življenja u današnje vrijeme, to je pojava i bolje joj se smijati nego ljutiti
Samo ce beskicmenjaci propasti, oni koji rade kvalitetno i ne žele biti "veliki" ili pod okriljem istih ce biti održivi…sva ova politicko/kulturalna gaming zbrka je oblik konsolidacije/liveliranja u gamingu, sve industrije su tome podložne na ovaj ili onaj nacin, ništa strašno…
Vjerojatno facu glavnog lika ako ćemo baš o nekom poslu, ali da je Ubisoft pare koje je dao SBI-u uložio u razvoj igre možda ne bi bila u stanju kakvom jest. O Shadows neću ni pričati, mislim da je tamo sve očito.
Al neću ulazit u raspravu o SBI, mišljenja nam se ne slažu oko toga i nećemo se složiti oko ičega u vezi njih pa nema smisla.
Brijac nije uopće o tome da nam se mišljenja ne slažu, ovdje uopće nije pitanje o sukobu stavova.
Samo me činjenice zanimaju. Gdje je SBI ili netko iz SBI naveden u zaslugama za igru? Pokušavam pronaći ali ništa ne nalazim.
Valjda razumiješ na što ciljam, a to je manjak kritičkog promišljanja. Ti sam ponavljaš nešto što si vidio na internetu, niti si provjerio je li to istina, a ne znaš mi ni reći na što je to SBI utjecao. Stvarno znam puno o igri i pokušavam shvatit što su to zajebali, ne pada mi ništa na pamet od priče pa na dalje osim što je ženska glavni lik
Priznajem, pročitao sam na internetu i pretpostavljam da je istina. Možda i nije, ali ne razumijem zašto bi si pucali u nogu s onakvim ružnim glavnim likom npr. osim ako ih je taj netko nagovorio ili šta god.
Ja sam uvjeren da su to napravili prije 5 godina da nebi nitko riječ rekao. Sa ili bez SBI, sumnjam DA VIŠE ITKO danas može napraviti igru za koju netko neće reći da je SBI unutra, da je DEI ili što već govore.
@somethingwrong je jučer objavio video s Asmonovog kanala dok su pratili otkrivanje Tsushime 2 i... meni je izgledalo jezivo. Prvo kolektivno svršavanje chata i tog Asmona na igru. Onda je prikazan prvi kadar ženske. Asmonu sve djeluje u redu, ali točno u tom trenutku u chatu se postepeno krene s Woke, Dei, SBI ili svim tim izrazima, Asmon pogleda chat i točno odjednom 180 stupnjeva zaokret i "MOTHER FUCKER! THEY CANT KEEP GETTING AWAY WITH THIS!!"
Čisto jedan skroz bezazleni primjer. Ja sam osobno prigovarao kad su previše krenuli gurat woke, osobne zamjenice itd, ima po forumu stotine mojih postova o tome, ali ovo je sada stvarno otišlo previše u kontra smjeru. Ono što je nekoć bio LGBT lobi, totalno pretjerivanje i nametanje ideologija, sad je taj anti-woke lob. Više nije manjina ni blizu, utjecaj je golem što se vidi i po novom AC, uspjeli su praktički uništit jedan od najjačih IP-eva na svijetu i tu se zorno vidi količina utjecaja.
Smatram da previše ni jednog ni drugog nije dobro
Loading...
Something went wrong while trying to load the full version of this site. Try hard-refreshing this page to fix the error.