zadnja remedy igra koja je mene uhvatila je bila Max Payne 2. proba sam control - 2 puta i nije islo, posebice me mapa izludjivala i u vise navrata nisam znao kuda, sta i kako, pa onda story koji isto zbunjujuc posebice jer bi se trebalo citati sve zivo i nezivo, a ja to u jednom tps gdje mi je najbitnij combat jednostavno ne zelim. budni alan mi ima klasicni zapadnjacki punih gaca govana hod te mlacenja prazne slame u nedogled. kada usporedim njega i resi 4,2,3 remakeove, u svako doba dana bih igrao radije resi.
e sada, poznato je da rade na remake max payne 1 i 2 i ako to "useru" i idu na tu foru ultra realnog hoda, aimacija lika, prevsie storya i prekidanja gp-a, osobno odustajem od studija i njihovih igara. znam da su kvalitetne i sve, ali nemam snage za takve igre vise.
tako da drzim fige studiju i drago mi je da se odrzavaju na zivotu, posebice jer sam volio njihov max payne, ali vjerujem da slabiji sale nije samo povezan uz neke gore navedene razloge drugih clanova, vec i to da im igre bas i nisu za siru publiku.