Starfield, Indiana Jones, Sea of Thieves i drugi na PS5. Microsoft ovih dana odlučuje o otvaranju multiplatformu
- Uređivano
Flipper Nova era je započela kad to Phil i Xbox kažu. I to je to. Čovjek je ispunio sva obećanja koja je dao, a vi gospođo i gospođe niste mu vjerovali.
Aha?
Ovo sve je još uvijek samo heavy rumor, jel?
Dolazak Forze il Gearsa bi mi definitivno lego, a ni Gamepass da se odigra / isproba tih par igara koje me zanimaju (nećemo se lagat, stvarno ih nema puno) bi isto bio oke opcija jednom kad bi se uhvatilo vremena.
Kasniji dolazak na PS za ovih par igara je isto prihvatljiv. Ako je igra dobra i kvalitetna, mogućnost da se odigra bez kupovine nove konzole mi može bit samo plus.
Naravno, u slučaju da se ovo obistini (dosta sam skeptičan), neću sigurno popušit "good guy Phillip i gaming for all" narativ.
somethingwrong nevjerojatno da si i dalje uvjeren u tu zabludu da možeš igrati top tier naslove besplatno na gamepass,
Nisam uvjeren nego ih tako igram. Tak da ću rado biti i dalje u zabludi, dokle god ih tako budem igrao . Meni je drago da si ti osviješten.
- Uređivano
Ma bit ce ok za ubrat nesto na 70%, ja sta vidim odstrane xboxa niti jedna igra neopravdava 80eura. (mozda forza da volim igrat takve igre) Ovo ostalo je sve u rangu ubisofta ili cak gore…
Da su se fokusirali na kvalitet ne kvantitet nebi doslo do ove situacije…
Unaprid da se ogradim to je samo moje skromno misljenje
- Uređivano
Mislim da bi neko samo trebao da izbaci rumor da sve Xbox igre dolaze na PS i da se resimo toga.
Sad kad samo izbace Redfall na PS
Deadwalker ne donosi, ali skoro
Kad otvorim twitter neki random jebac ispljune nesto.
Confirmed
Halo halo, metne nam ga malo
Uglavnom što se bolje budu prodavale igre na Sony konzoli to će biti više para za jeftino igranje na game passu za ostale korisnike day one
Sve dok se sony korisnici ne izbore za jednake uvjete.
Sterlok Nisam uvjeren nego ih tako igram.
navedi te top tier naslove i sam ces vidjeti da niti su top tier, niti su besplatni
chono ovo su zadnji podaci:
Sterlok Imao sam gamepass godinu dana i nisam ga puno palio jer sam igrao igre koje nisu na njemu. Npr. Elden Ring i sada Alan Wake 2. Na kraju sam platio gamepass i jos placao igre sa strane.
Kome je svejedno kaj igra samo da se igra gamepass je super deal, al meni koji imam vremena odigrat par igara godisnje i nije nešto
A Sony si ne moze priustit takav poslovni model koji dugorocno nije odrziv.
MS-u je cilj zgrabit cim vise korisnika u cim kracem vremenu. Zato i dopustaju kupnju preko Turske
No ocito da im i to ne pomaze nego ce poklonit Sony-u 30% zarade.
Deadwalker Rekao bih da ima smisla. Industrija je, unatoc krizi i otkazima i negativnim trendovima, i dalje odrzala dio tog booma s pocetka COVID-a. Azure ce im vjerojatno uvijek biti broj 1.
Deadwalker krece zamjena 10 sa 11, pricekajmo kraj godine
somethingwrong navedi te top tier naslove i sam ces vidjeti da niti su top tier, niti su besplatni
Forza Horizon 5, Sniper Elite 5, A Plague Tale 2, Jusant, Forza Motorsport, SW Jedi Survivir, Deads Space remaser…to sam zadnje odigrao ili igrao putem pretplata. Uglavnom uzmem pretplatu na mjesec/dva i deaktivarm pa uzmem neku drugu dok ima nešto novo zanimljivo. Obično su u pitanju day one naslovi.
Nisam ja rekao da je besplatno, ali skoro pa besplatno ako za mjesec dana npr. odigraš dvije igre a pretplatu uzmeš prek cd keys.
Meni osobno pretplate kod gaminga i nisu neka sreca, to se isplati samo ljudima koji ce odigrati mjesecno barem 60-70 sati sto mnogi od nas ne mogu zbog obaveza. Imamo tonu igara koje traju recimo 50 sati, mnogima treba dva mjeseca da odigraju takvu igru i u pretplati tako uniste 30€. Bolje mi uzeti igru za 50-60€ i prodati je kad ju predjem.
Da se vratim na temu, za mene je ovo super vijest ako je istina. Premalo igram da bi mi se isplatila kupnja jos jedne konzole a i bas malo naslova mi je uopce interesantno na Xboxu. Najvise bi volio da dodju Hi-Fi Rush, Indiana Jones i Halo Infinite. Mada ima i potencijalnih naslova u buducnosti koje ne bi volio propustiti tipa Perfect Dark, GeOW, Banjo Kazooie, Wolfenstein i The Outer Worlds.
Sterlok ok, nisu baš top tier igre ali nisu ni loše. Ali moja poanta i nije to, nego da je taj model neodrživ.
Svi veći developeri su to rekli.
Ok, možda se mogu manje igre raditi, ali evo ti i primjer Palworlda koji da nije izašao na Steam ne bi nikad imao ovaj uspjeh