• Gaming Vijesti
  • Starfield, Indiana Jones, Sea of Thieves i drugi na PS5. Microsoft ovih dana odlučuje o otvaranju multiplatformu

Sterlok

Ja samo kažem da ti net income zadnjih 12 mjeseci jedne kompanije uspoređuješ s time da ta kompanija plati topli obrok svojim radnicima 😃

Brijac Ja samo kažem da ti net income zadnjih 12 mjeseci jedne kompanije uspoređuješ s plaćenim obrokom svojim radnicima

A ti si uvijek sve doslovno shvaćao, lol.

Sterlok A ti si uvijek sve doslovno shvaćao, lol.

Ne, nego ti pišeš gluposti kao i 90% vremena.

Brijac Ne, nego ti pišeš gluposti kao i 90% vremena.

Nisam ja nikada ni rekao da ne pišem gluposti, sa kim sam takav sam.

I još nek dogovore game pass na sony konzoli da ne morate plaćati te igre po 70 eura. Isti uvjeti za sve. Isto nek napravi i Sony za korisnike XBOX konzole.

Sterlok nek dogovore game pass na sony konzolu da ne morate plaćati te igre po 70 eura

Neka, hvala.

Brijac pa dobro ti plati 70 eura ako ne želiš igarti za desetak. Dobro je imati izbor. Ili želiš sa svojih 70 eura pokrivati gubitke i financirati game pass korisnike na drugoj platformi…ali ja i onako pišem gluposti 😃

Sterlok nevjerojatno da si i dalje uvjeren u tu zabludu da možeš igrati top tier naslove besplatno na gamepass, a eto 90% publike je glupo pa ih kupuje. Upravo zato što xbox publika ne kupuje igre(jedva 10% udjela na tržištu) , niti gamepass raste(čak i stagnira) imaš ovo da pokušavaju na druge načine.

O ukusima je nezahvalno raspravljati, ali Gamepass po meni, user i critic reviewima nema niti jedan ekskluzivni top tier naslov(čak niti u najavi), za razliku od konkurencije i za koji bi bilo opravdano plaćati istu cijenu pretplate. I ne samo to, popusti na PS plusu idu i do 75% u tri, četiri sezonska sniženja na igre koje nisu u pretplati, dok su na najskupljem tieru GPa popusti do max 30% kako čitam.

Da je ta ponuda tako dobra kako ti pričaš i da svi žude za tih par igara ne bi se nikad ovo nagađalo.

Sterlok ali pričamo o trenutno broj 1 svjetskoj kompaniji kojoj je gaming segment u rangu plaćenog toplog obroka svojim radnicima.

Gaming divizija donosi Microsoftu vise love nego Windowsi.

Povezano s diskusijom: [unknown discussion]

Flipper Nova era je započela kad to Phil i Xbox kažu. I to je to. Čovjek je ispunio sva obećanja koja je dao, a vi gospođo i gospođe niste mu vjerovali.

Aha?

Ovo sve je još uvijek samo heavy rumor, jel?

Dolazak Forze il Gearsa bi mi definitivno lego, a ni Gamepass da se odigra / isproba tih par igara koje me zanimaju (nećemo se lagat, stvarno ih nema puno) bi isto bio oke opcija jednom kad bi se uhvatilo vremena.

Kasniji dolazak na PS za ovih par igara je isto prihvatljiv. Ako je igra dobra i kvalitetna, mogućnost da se odigra bez kupovine nove konzole mi može bit samo plus.

Naravno, u slučaju da se ovo obistini (dosta sam skeptičan), neću sigurno popušit "good guy Phillip i gaming for all" narativ.

somethingwrong nevjerojatno da si i dalje uvjeren u tu zabludu da možeš igrati top tier naslove besplatno na gamepass,

Nisam uvjeren nego ih tako igram. Tak da ću rado biti i dalje u zabludi, dokle god ih tako budem igrao . Meni je drago da si ti osviješten.

Ma bit ce ok za ubrat nesto na 70%, ja sta vidim odstrane xboxa niti jedna igra neopravdava 80eura. (mozda forza da volim igrat takve igre) Ovo ostalo je sve u rangu ubisofta ili cak gore…

Da su se fokusirali na kvalitet ne kvantitet nebi doslo do ove situacije…

Unaprid da se ogradim to je samo moje skromno misljenje

Mislim da bi neko samo trebao da izbaci rumor da sve Xbox igre dolaze na PS i da se resimo toga.

Sad kad samo izbace Redfall na PS 😆

Kad otvorim twitter neki random jebac ispljune nesto.

Confirmed 🙂