stitrek Spiders all in tune…Jeff Bezos, ništa nije slucajno, slicno i za Elon Muskovog djeda Joshua Haldeman u Kanadi sa "Technocracy Incorporated"…
TITANXIS stitrek Odlično! Pokretali su ga Doorsi, preteča Windowsa. 😁 Izgleda po ovome da smo mi zaostala civilizacija i sad tek idemo prema onome kaj su naši preci sami sebe sjebali i opet idemo prema samouništenju. Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo.
stitrek TITANXIS Mislim da to nema veze sa vanzemaljskim već sa nekom zemaljskom civilizacijom koja je doživjela svoj vrhunac i hop, takoreći prek noći se sve sjebalo. Zemlja je organizam - škola za duše/ljude koja ima svoje cikluse, mi smo blizu kraja našeg ciklusa a izgleda da ih je bilo masu prije nas, piramide su jedan od najcvrscih dokaza a sve je više dokaza da je bio i veliki potop koji je završio zadnji veliki ciklus…mi sada smo digitalni Atlantis 2.0🤣
pravednik chono Nakon jučerašnjeg dana mislim da je sve moguće. Ništa nije beskonačno, možda ni svemir ali ljudska glupost jeste.
stitrek Timofey Egorov - Russian Cosmonaut Trainer, Yuri-Gagarin Space Centre, Star City, Moscow & General Director of the Association Ecology of the Unknown (AEU). Prizeman i zanimljiv osvrt na UFO fenomen, ego, svijest i opce stanje covjecanstva.
TITANXIS A predvodnik im je David Bowie. Konačno je ostvaril svoje prijetnje. https://klik.hr/novo/na-marsu-uocene-stotine-golemih-crnih-pauka-svemirska-letjelica-esa-a-snimila-nevjerojatne-slike
stitrek Bio-nano tehnologija, senzori…hmmm interesantno. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/22163818/ Pomalo radikalan ali zanimljiv video od Švedske doktorice Dr. Ana Mihalcea, ima dosta mikroskopskih snimaka i detalja…
TITANXIS Hehe! Misteriozna bića nalik na izvanzemaljce pojavila se na više plaža u Europi: Ljudi su prestrašeni (klik.hr)
TITANXIS I ja sam bil jednom paraliziran. Znači to su oni bili. Ma jebo ih pas mater, koristili su moje noge. 'Vanzemaljci su me oteli! Kad su me dodirnuli, ostao sam cijeli paraliziran. Onda su prijetili...' | 24sata
stitrek - former president of american academy of forensic sciences, netko laže ili se tema zataškava hmmm…